AKTUELNO

Samo o njoj misli!

U razgovoru sa Drvetom mudrosti u Rajskom vrtu, Bane Čolak, priznao je koliko je, iako sada ima loš odnos sa njom, zaljubljen u Mariju Anu Smiljanić i koliko mu nedostaje njihov stari odnos.

Foto: RTV Pink

Ti znaš da su moje emocije prema Mariji Ani jake. Iako je ona meni pričala neke svari i dalje se ložim na nju. Pošto ona voli plišane medvede, ja sam joj obećao da ću pričati sa tovom da ona dobije tog medveda, kroz neki zadatak. Ja bih to voleo da joj do dana zaljubljenih završim - rekao je Bane Drvetu.

Foto: RTV Pink

Čolak je ispričao i da više sa Marijom Anom nije u dobrim odnosima, jer se razočarao u pojedine postupke ove zadrugarke, nakon čega je odlučio da bi bilo najbolje da se povuče i prekine svaki odnos sa njom.

Foto: RTV Pink

Više nismo ok. Pa šta da ti kažem... Kada sam joj rekao ono što osećam prema njoj, ona je meni svašta pričala za Filipa. I posle par sati završila kod njega u krevetu. Ja držim ruke za reč! Ona je pogazila neke svoje reči - nastavio je Čolak.

Ceo razgovor Drveta mudrosti sa Banetom Čolakom, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE: ZADRUGARI BRILJIRALI: Pogledajte njihov film LJUBAV I MRŽNJA! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Ana Marija Smiljanić

#Bane Čolak

'