AKTUELNO

Peckanja na sve strane!

Milica Veličković progovorila u njenim antipatijama prema Mioni i Ša, podbola Mionu da nisu na istom intelektoalnom nivou. Miona ne razume njena peckanja, misli da je njen fan i da prati svaki njen korak, kao i da simpatiše Nenada.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti gledaš na Ša i Mionu i na njihovu vezu? -rekao je novinar.
Prosto mislim da ne postoji loša veza ovde, ne volim kad neko nečiju vezu spušta a duže uzdiže. Svesna sam ja da će meni svako u svađi da govori ono što je meni Terza rekao, prosto ne smatram da je on mene nešto hteo da potkači. Ja sam imala lepe reči o Ša i Mioni, ja sam rekla da treba malo bolje da se upoznaju. Meni je zasmetalo što mkisli da sam se ja ložila na njega, ja imam neke kodekse da dok sam u vezi ne varam i ako sebe ne smatram nešto previše moralnom devojkom. Ja sa Mionom biram reči jer nismo na istom intelektualnom nivou pa moram malo da osiromašim rečnik -rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Odma krećeš sa uvredama, na istom nivou nismo, ti si dosta superiornija ali malo sutra -rekla je Miona.
Niko se njoj nije petljao u vezu, počela je još pre nego što sam ušao da vređa Mionu, kad smo ušli u vezu Miona i ja ona je nastavila još više da vređa Mionu. Mogli su da me upoznaju, jesam drčan i bezobrazan ali kad me neko napadne, ona bocka nas i našu vezu. Apsolutno volim Terzu i ne bih voleo da dođem u situaciju da ne bi pričamo zbog svađe ali zbog Milice ide ka tome jer nas konstantno provocira -rekao je Ša.
Pratim ko ima kakve namere, ona nas stalno podbada, promena ponašanja prema nama, govori da smo u sukobu, pratila je moj radi u zadruzi 3, ja pojma nemam čime se ona bavi. Ona priča stalno o mom bivšem dečku, na osnovno svih stvari koje sam videla kontam da simpatiše mog dečka -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.