AKTUELNO

Pala priznanja!

Pablo Milevski je nastavio da udeljuje male budžete, podelio ih je Teodori Delić i Bebici, pa izneo da ga je Jovana Cvijanović pitala da imaju odnose ispred wc-a, ona je zapenila zbog svega toga!

Foto: TV Pink Printscreen

Tri soma ovako ide Teodori Delić, složio bih se sa Đedovićem, smatram da nisi iskrena u odnosu sa Bebicom, smatram da je tvoj tip muškaraca drugačiji od njega, imaš neki interes sa njim, bio je sa Miljanom u rijalitiju, smiruješ frku se*som, imala si neke loše poteze prema njemu, negde ga degradiraš i biješ, to nekako u normalnom i zdravom odnosu ne ide, on ima decu napolju i moraš malo normalnije da se ponašaš -rekao je Pablo.
Bebica, mali budžet, mislim da trpiš neke stvari i da si se previše zaljubio, video sam da si odlepio za njom, spreman si da oprostiš sve da bi bio sa njom. Ne možeš da kažeš curi da ne bleji sa nekim, to je jako ponižavajuće za jednog muškarca, svaki muškarac mora da ima ponos neki. Mislim da si svestan da ne bi mogao da nađeš nekog boljeg i da je to tvoj vrhunac -odbrusio je Pablo.

Foto: TV Pink Printscreen

Tri soma daću Jovani pevačici, smatram da nije normalna, nikad ne bi trebala da iznosi neke stvari, ti tako vidiš svoje učešće u rijalitiju, mislim da bi sa Urošem ušla u neki odnos, pitala si me da imamo seksualne odnose ispred wc-a. Ja sam ti rekao da ne želim ništa sa tobom -rekao je Pablo.
Jako je ružno što si ovo sada uradio, jako si kvaran, rekao si da treba da se zezamo malo i hteo si sa mnom da se ljubiš zarad gajbe piva, meni ne treba se*s sa tobom zarad rijalitija, ja sam već istaknuta ovde kao ličnost -rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.