AKTUELNO

Iskreno!

U toku je emisija 'Pretres nedelje' i 'Izbor potrčaka'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. Cimeri komentarišu podelu budžeta Pabla Milevskog.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebi je danas rekao da si besna kad nemaš kadar ali nisi imala vremena da mu odgovoriš? -pitao je Milan.
Pablo je trebao i ranije tako da priča kao danas, jako je bila zanimljiva podela budžeta, i mislim da je njegovo mišljenje trebalo ranije da izađe na videlo. Meni je rekao za temu, ja sam mu odgovorila da je ovde ne doživljavam ljude ozbiljno, pojedini ljubavni parovi smatraju da su jedino aktuelni ako su u vezi, moraš prvo da budeš zadovoljan samim sobom i da budeš interesantan sam po sebi. Gotivim ga, skroz mi je okej Pablić i ovo se meni pretvorilo u van svake pameti -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije samo podela budžeta i nominacije prilika da iskažeš mišljenje, on je nama kako meni tako i Jeleni pokazao najbolje mišljenje a sad je počeo da igra igru i napravio je danas haos sa nama -rekao je Ivan.
Teodora, da li si ti njemu lepo rekla pričaj na ono što nas je prozvao a ne da ga hvališ? -pitao je Milan.
Da meni je to zasmetalo, smatram da se tako ne hvali čovek koji je nešto rekao za tvoju devojku, malo je grublje sve to izgovorio ali kako god bio je iskren -rekla je Teodora.
Ova podela budžeta, kao da ga smatraju debilom pa su se oni kao nešto šokirali, svaka osoba koja živi ovde može da ima bar osrednje mišljenje o svim ljudima. Tako da su svi kao nešto u šoku a svako je to bar jednom proomentarisao o rijalitiju, pa je on samo to ponovio -rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.