AKTUELNO

Izneo svoje zapažanje!

Ivan Marinković progovorio je o rešavanju svog poroka, priznao da mu je Jelena bila velika podrška u svemu tome, ali da bez svog ličnog zauzimanja ništa ne bi mogao da promeni. Dotakao se Anitinih prethodnih ljubavnih izbora i fatalnih završetaka istih, pa samim tim smatra da sa Anđelom glumi i da će vremenom pokazati svoje pravo lice. Janju

Foto: TV Pink Printscreen

Na primer kada je gala veče treba žena da se obuče kulturno i da čuva svoj integritet, a ne da ide kao neka profuknjača. Ja sam zbog samog sebe menjao svoj karakter i rešavao se svojih poroka, ona je naravno svojim karakterom uticala da se promenim na bolje, tako da je ona meni bila odlična podrška u tim promenama. Anita je pre samo dve ili tri godine bila u nezavidnoj situaciji sa njenim mužem koji joj je napravio dete, posle toga je bila sa Matorom sa kojom je uradila to što jeste, kako ona sad može odjednom iz korena da se promeni i da bude bolja, znači da glumi i da će se vremenom ipak pokazati njeno pravo lice -izložio je Ivan.
Ti si blam hodajući sprženi od alkohola, bolje pričaj o svom detetu kojeg zanemaruješ i kakav si otac, a ne da komentarišeš ko je Aniti napravio dete -odbrusila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto ne veruješ drugima da mogu da se promene? -pitao je Đedović.
Zato što to odma rade brzinski, sačekaću da vas vidim napolju, pa ću onda moći da pričam, treba da se dokaže kakav je neko kada nije sa nekim zarad rijaliti priča - rekao je Ivan.
Ja bih kod sebe jedino promenio da ne bih kockao, naravno da su porok i žene, ali jedino kocka mi je uništila život. Jako je teško promeniti se u životu, ali je moguće... Jer si prvenstveno najpreči sebi, a ne drugima, ako u glavi ne promeniš neke stvari ne može te ni Bog promeniti. Porok je bolest i jako je teško ispraviti je - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.