AKTUELNO

Ljubavne varnice!

Uroš Rajačić i Jovana Cvijanović ušli su u prvu ljubavnu svađu. Urpšu je zasmetalo što Jovana u svemu podilazi Maji Marinković i misli da ona želi da se umeša u njihov odnos. Jovana je obećala da će pokušati da se promeni ali da joj treba malo vremena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona oduvek želi da degradira nečiji odnos, to je radila sa Terzom i sa Milicom, sad radi i sa nama. Njoj ne zameram jer je to njen način rukovođenja. Ti treba da se postaviš u toj situaciji i da rešiš sa njom šta imaš. Ja sam totalno smanjio komunikaciju sa njom i uopšte ne želim više da joj dajem nikakvog značaja. Ja ne želim da imam bilo kakav odnos sa ljudima koji mi žele loše, samo treba da se sklonim. Ti si za mene guska, ne mogu više da trošim živce ni na koga, ti ako želiš da se glupiraš nastavi tako -rekao je Rajačić.
Dobro okej, laku noć, ti izađi napolje, ja ne želim da se glupiram, okej ako tako misliš. Znala sam da će ovako biti, -odbrusila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Dva dana smo u izolaciji ti si znala da će ovako biti, ja ne mogu tebi da verujem kad na osnovu situacija koje iznosiš samo mogu da ti što manje verujem -rekao je Rajačić.
Ti znaš da ja želim da promenim neke stvari i da sam spremna na to, nije mi jasno šta ti tačno smeta. Šta hoćeš da ti kažem sad? -pitala je Jovana.
Ništa samo treba da se ponašaš onako kako se ponašaju normalne osobe -rekao je Rajačić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.