AKTUELNO

Opet stao uz nju!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca' , voditeljka Maša postavila je pitanje Jovani Tomić Matoroj.

Foto: TV Pink Printscreen

Stalno provlačiš kako je Anita bila iz koristi sa tobom, na pitanje voditelja koliko si para potršila na nju vešto izbegavaš odgovor - glasilo je pitanje.
Ja sve što sam dala, osetila sam to, normlano mi je to bilo. Kažem iz nekih drugi stvari da je bila - rekla je Matora.
Smatram da je samo na svadbu potršila novac, ja nisam bila iz koristi, već iz ljubavi, stalno provlači da sam bila sa njom zbog novca i zbog medija - rekla je Anita.
Odlično znam da su Anitu mnogi drugi osuđivali, nismo čuli da je Aniti data neka suma novca. Da je neko potraživao novac, Matora kaže da to tako nije, voleo bih da - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Bojana zameraš Anđelu što koriguje svoju devojku na bolje, a ti si od Anđele napravila utvaru - glasilo je pitanje.
Važi trenutno sam u četvrtoj dimenziji, pljačkam banku, tako da ću nastaviti da pljačkam, nemam komentar - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni moja devojka ne zabranjuje ništa, ponekad imamo neku svađicu - rekla je Anđela.
Nije da nemaju komentar, nego štrajkuju zbog naše veze - rekla je Anita.
Itekako bi odgovorila, ali su u svađi i sada nema argumente, Anđela je poprimila sve u ponašanju od Bojane. Uči je lošim stvarima - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njih volim gotivim, ona kakva god kakva je, ona je punoletna. Ona može sama da bira sa kim će da bude, ima 18 godina. Kako mogu ovde drugi skakavci da komentarišpu negativno, ja ću pozitivno. Anđela nju itekako voli - rekla je Sara.
Ona kad je sama sa Bojanom kaže joj volim te najviše na svetu, kad je sa mamom moli da je vodi kući. Porodica je jasna kao dan - rekao je Mića

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.