AKTUELNO

Haos!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Miljani Kulić kako bi prokomentarisala pisma apela porodice Šparavalo kako bi odvojili Anđelu Šparavalo, svoju ćerku, od njene devojke Bojane Pavlović.

Počele smo kuma i ja da pričamo, pere se da se dokaže Bojani. Rečenica koja mi je zaparala uši, ona je počela da se kune kao da dobije rak, rekao si da su se svi razboleli, ona trepnula nije. Nju ne dotiče sve to što neko kaže u kakvom su stanju, od stresa se dobijaju najgore bolesti. Ako to radi zarad rijalitija, čujem priče da je pričala da planira i osmicu. Nemoguće mi je da dete nema empatije...Meni ovo samo deluje da je devojka ozbiljno bolesna, da ima poremećaj ličnosti jer ko može da ne voli svoju majku, brata?! Setimo se početka kada je ušla, mislila sam da je dobra devojka. Rekla Bukiliću da neće da bude treća devojka i sela. Priča za jorgan da nije bio, pa je bio, ona samu sebe demantuje u deset rečenica. Ne bi me čudilo da izmisli da je Bojana nagovarala, jer od ovakvih profila ličnosti možeš svašta da očekuješ - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad je skočila ovde za Bojanu da je brani, da je*e mamu svima - ubacila se Kačavenda.
Bojana je empatična, brinula je o meni. Ja znam kakva je Bojana u dubini duše, znam najbolje. Nerazdvojne smo bile, provodila sam vreme sa njom, koliko me je tešila, išla za mnom, pričale po celu noć. Ova je uvukla u ozbiljna go**a Bojanu. Od najvoljenije ličnosti, do najomraženije - rekla je Miljana.
Da sam se igrala sa Bojanom na početku, jesam se igrala, ne mogu da kažem da se nisam igrala. Bila sam sigurna u svoju seksualnost i da to ne može da se dogodi. Ovo što priča Miljana da ja ne volim svoju majku, apsurdno mi je da pričam o tome da ne volim svoju majku - rekla je Anđela.
Ko je*e ljude sve, dokaži svojoj porodici. U Odabranima, kakve nam je priče pričala meni i Slađi. Kakve laži i budalaštine, bljuvotine, mene je sramota da ponavljam - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Popu**te mi ku**c i odje**te od mene! - zaurlala je Anđela.
Evo, ja sam najveća ku**a na svetu, je**m se za novac napolju, lupetam gluposti sada, ali ja imam empatiju prema svojoj porodici. Ovo što sam rekla, zna se da je budalaština, jer postoje ljudi koji ne znaju za ironiju i sarkazam. Roditelje najviše na svetu volim - rekla je Miljana.
Nikada se nismo hvatali, ljubili smo se u usta - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitam te kao otac, zašto te je stid oko normalnih stvari da te dečko hvata oko pojasa i ostalo?! Što si se onda pokrivala - pitao je Mića.
Nisam se pokrivala. Rekla sam da nismo imali se**ualne odnose - rekla je Anđela.
Prvo si rekla da smo bili u vezi tri dana, a došla si odmah u krevet - rekao je Majčica.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.