AKTUELNO

Zaljubila se!

U toku je emisija 'Pretres nedelje', voditelj Milan Milošević podigao je Miljanu Kulić kako bi prokomentarisala svoj odnos sa Darijanom Radomirovićem.

Imamo novi par u kući, Miljana i Darijan uplovili su u vezu. Miljana što te sada svi ovako pljuju, šta se dešava? - upitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Udarili su mi na roditeljstvo. Milica me vređala, pričala je da je Bebica je*ao mog sina, ali uličarima i prostakušama ne bih davala na značaju. Dobacivala je uličarka i prostakuša, ja sam njoj dobacila da opere zube posle gulaša. Na ove prostake ostajem imuna, non stop ima animoitet prema meni, ja se na taj nivo ne spuštam, ni slutila nisam, mislila sam da će sve biti sprdnja i zaje*ancija. Ja ne verujem ni Dariju ni Sneži, a videću sve kada budem izašla. Mene mori kako moja porodica gleda na sve ovo, ponelo me je, zaljubila sam se, zavolela sam ga na neki način. Sad mi se nije dopalo to što dođe Ivan i pita ga gde je Terza, ako ima poštovanja prema meni ne treba da mu se obrati - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Razmišljam često o porodici, kako su prihvatili se*sualni odnos, ja sam ga zavolela. Nikada ne bih mogla da legnem u krevet s nekim koga ne volim, upustila sam se u to. Ja ne verujem nikome, verujem isključivo onome što vidim svojim očima - rekla je Miljana.
Drago mi je što si mi rekao da su mi se svi smejali, to je scenski nastup. Ja sam to shvatila kao nešto što trebam da uradim. Drago mi je što su se smejali, ali drago mi je i što smo podelili našu nagradu sa svima - rekla je Miljana.
Delovalo je sve neozbiljno, ali kako vas pratimo to je sve ozbiljnije - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla je da će se sprdati, ali ja nisam verovao jer ne zna sa kim se sprda. Ide nam sve strava, toliko se lepo osećam da ne demantujem ništa, znam ko smo šta smo i gde idemo, to je to. Nemamo nekih problema, baš nam je lepo, imamo sitne čarkice gde se usklađujemo kao par i naravno da se ne slažemo oko svega, ali ja sam voljan da prihvatim neke stvari. Ja sam počeo da skačem za nju, ali njoj ne treba nikakva zaštita, ja samo imam momente kada ne mogu da izdržim, pa moram da se ubacim - rekao je Darijan.
Ja sam jako promišljen i znam kako reagujem, nije moje da se mešam i da posle 7 dana i da se petljam u njen odnos sa bivšima, ali nekad moram - rekao je Darijan.

Foto: TV Pink Printscreen

To je nekako zvučalo kao da ne može da se nađe muškarac koji ne može da bude sa Miljanom, ona je zgodna i lepa i mlada, hoće da bude poštena, svima prašta. Nju je žiri kao pohvalio, ali ja sam se osetio uvređenom - rekao je Darijan.
Od početka rijalitija su svi zamerali Darijanu da igra rijaliti, ali su se oni baš zaljubili - rekao je Munja.
Ja kad sam poreed njega osećam se sigurno, osećam se nesrećno iz razloga što razmišljam o porodici, kako gledaju ovde, desilo mi se, ni sanjala nisam, mislila sam da je idiot koga ću da sprdam, rekla sam da je uslov da ostane sa mnom da mora da bude dobar otac jer ja ne želim da imam bilo kakvu situaciju i da budu blizu - rekla je Miljana.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.