AKTUELNO

Padaju prozivke!

U toku je još jedna debata. Učesnici danas debatuju o tome ko više laže, žene ili muškarci. Uroš Stanić poptuno uništio Kačavendu argumentima, smatra da su je žene više lagale u životu od muškaraca, kao primer dao Anu Ćurčić. Ša smatra da žene lažu u broju muškaraca sa kojima su bile!

Foto: TV Pink Printscreen

Bio sam u vezi i dugo je trajala ali je ona mene lagala da ide kod frizera a ustvari išla kod nekog drugog muškarca. Tako da definitivno žene mnogo više lažu i varaju -rekao je Terza.
Ti klošaru itekako lažeš jer si u fejk odnosu -rekla je Bojana.
U 90 posto slučajeva muškarci lažu zbog se*sa i danas muškarci su počeli da lažu zarad interesa, muškarci koriste žene zbog popularnosti, interesa, jer su se žene uzdigle i ima ih u svim sferama života. Muškarci kada prećutkuju određene stvari u tom slučaju lažu, jer im u porodičnim odnosima žena ima mnogo više obaveza, muškarci su slobodniji i imaju vremena za to. Ne prezaju u varanju kako bi imali neki status i zaradili novac. -rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Eto i tebe je tvoj drugarica Ana Ćurčić izdala i sve slagala, tako da eto dokaza da žene više lažu. Rekla si da muškjarci mnogo više lažu a drugarica te izdala, tebe muž nikad nije varao, tako da si kontradiktorna i lupaš o svemu. Uki udara u centar, šta da se radi -rekao je Uroš.
Mogu da potvrdim da su žene lažovi, budu sa tobom godinama i onda te ostave zbog lokala zbog posla i koristi. Takođe lažu kad kažu da smo im drugi ili treći a preko njih prešao ceo bataljon -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.