AKTUELNO

Rasplamsao se rat bivših partnerki!

U narednom video-prilogu u emisiji ''Gledanje snimaka'' pušten je razgovor u kom je Anita Stanojlović otkrila Slađani Poršelini Lazić jer je bila sa Jovanom Tomić Matorom. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Tomićevoj, kako bi prokomentarisala izjavu svoje nekadašnje emotivne partnerke.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka je rekla da joj se gadi jer je bila sa mnom. Meni se ne gadi što sam bila sa njom, iskreno. Ovo me nije ni najmanje povredilo, očekivano je da me pljuje. Pljuvala me je što će i činiti - kazala je Matora.
Rekla sam šta sam imala. Čula sam i da je Matora napravila štek pun energetskih pića koje ja naviše volim, samo da ja nemam šta da pijem - kazala je Anita.
Ne, to nije istina. Ivana, zaista me ne zanima šta Anita govori - kazala je Matora.
Zbog čega ti se Matora gadi? - upitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve njeno mi se gadi. Gadi mi se cela, odvratna mi je - istakla je Anita.
Anita je ovim pokazala da me nikada nije ni volela - istakla je Matora.
Nije bilo otrebe za tim da Anita izgovara sve ovo. Razumno je da nas nekad iziritira nečiji glas i da promrmljamo sebi u bradu, ali nema potrebe da govori o Matoroj ovakve stvari - kazao je Anđelo.
Anita, ne treba da te zanima ako si sa Anđelom šta Matora radi - kazao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da ćutim. Kivna sam na sebe jer sam sebi dopustila da budem sa Matorom. To mi je donelo mnoge loše stvari. Ne mogu očima da je gledam. Gadi mi se. Sama se sebi gadim jer sam bila sa njom - kazala je Anita.
Ovo je Anitin refleks, koji je malo zakasnio. Ona nije rekla na vreme šta je mući, ćutala je jako dugo. Sve je nju sad stiglo. Ona nikada neće priznati da je bila u odnosu u kom nije želela da bude. Ona nije le*bejka. Jednostavno to nije, dok Matora to jeste. Mislim da Anita treba da kaže kako jeste - istakao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.