AKTUELNO

Peckaju se!

Slobodan Josipović i Nikola Lakić ušli su u sukob zbog određenih nesuglasica, prijateljstvo na klimavim nogama.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel se sećaš kad je Munja pričao ko se sviđa Stefani na garnituri, ja nju pitam šta ti je ne spavaš uopšte kaže nešto me je smorilo skroz ovo stanje u kući. Ja je pitam jel istina što priča Munja da ti se sviđa Aleksa Erski ona se kao izgubila nešto u trenutku i kao bože sačuvaj o čemu pričaš -rekao je Sloba
Ja sam u jednom trenutku prestao da pričam sa Vivijen zbog njegovog lošeg odnosa a ja kad sam se pokačio sa Božom ti si se sutradan već družio sa njim, znači da nemaš svpj stav -rekao je Lakić
Dobro ja treba večeras da ustanem i da odem kući, stvarno nisam očekivao da će jedan prijatelj tako da se ponaša prema meni, ti izgleda meni i nisi opravi prijatelj, ne treba meni neko ovde da pravi scene -rekao je Sloba.
Šta pričaš ti, kao ja tebi nisam prijatelj, ja sam takav prema ljudima i u prijateljstvu i u ljubavi, ja sam oštar i nemam problem ni sa kim da uđem u sukob -rekao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam u poslednjih nekoliko dana mnogo argumenata protiv tebe, ti mene konstantno vređaš i pričaš da sam posesivan u prijateljstvu, ja nemam potrebu sa tobom da se raspravljam -rekao je Sloba.
Ja sam teatralac ali bi dao krv za prijatelja, ti si jako posesivan u prijateljstvu -rekao je Lakić.
Ja sam osetio itekakvu promenu u tvom ponašanju, totalno si se promenio, ja neću to da iznosim zato što odma ideš na svađu ovde. Ja ne volim da se svađam sa svojim prijateljima -rekao je Sloba.
Ti si takav lik koji ćuti i onda mu se taloži nervoza pa ti sve odjednom izađe na videlo taj tvoj bes. Ti si prznica napolju i onda verovatno ljudi ne smeju da mu se zamere, to ti nisu nikakvi pravi prijatelji -rekao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.