AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je izbor za najzlonamerniju osobu u Eliti, a Vanja Živić naredna je iskazala svoj stav.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivan je najzlonamerniji, Bebica i Uroš je tu - kazala je Vanja.
Uroš glumi žrtvu. Koristi Janjuša kako bi mu se približio i rasturio odnos sa Aneli. Druga osoba je Lakić. Uverena sam da je bio sa Anom Ćurčić. Shvatila sam da je njegova zla namera bila da tu priču iskoristi i dobije neku materijalnu dobit. Pokušao je da napravi priču s Mionu, kako bi došao do izražaja. Igra se sa tuđim životnim prilčama. Nema svoj integrtitet. Lakiću, ti si neko ko se prilagođava drugima. Pušač si ku*ca broj jedan. Mene si provocirao u više navrata - kazala je Bojana. Ti si pi*ka. Nemaš svoj stav. Brok tri je Maja Marinković. Pokazala je da se meša u odnos Janjuša i Aneli. Meša se u taj odnos - rekla je Bojana.
Snežana je ovde najzlonamernija, to je činjenica. Jako je zla i pogana.Navodim Lakića, on je zlonameran, jer radi sve iz interesa. Zlonameran je porema svojoj porodici, jer je veliki licemer. On ovde priča Šparavalo da je loša jer je okrenula leđa porodici, a on je prvi veliko đubre - kazao je Darjan.
Na trećem mestu je Marko. Savetuje me da nađem devojku ovde kako bih se bolje plasirao. Uroš je na drugom, a na prvom Milica. Ona je bila najzlonamernija prema njenom partneru. On se maksimalno posvetio njoj, a ona je pokušala da ga posvađa sa svima - kazao je Aleksa.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroš degenerik je na prvom mestu, na drugom Bebica krmak, a na trećem Ivan - rekao je Urioš S.
Ivan ne brine o svojoj deci, zlonameran je prema svojoj deci. Zlonameran je prema svima. Zlonameran je prema meni. Drugo mesto je Jelena. Zlonamerna je prema njegovoj deci. Zlonamerna je jer je složila priču za njegov polomljeni parfem. Broj tri je Munjez - kazala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Najružnija je osobina čovekova da je zlonameran. Jelena je broj jedan. Broj dva je Uroš, koji u teškim momentima nekih ljudi daje gas i želi da napakosti. Broj tri je Jelena, izmislila je neke stvari u vezi njenog supruga. Znaš ti dobro šta je u pitanju - kazao je Mića.
Sneža, Uroš i Marija - kazala je Lejdi Di.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.