AKTUELNO

Raskrinkali ga!

U toku je emisija ' Pretres nedelje i Izbor potrčaka'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. Večeras padaju sve maske, ukućani će biti stavljeni na crvenu stolicu i osetiće oštar jezik voditelja Milana. Milena Kačavenda i Ivan Marinković raskrinkavaju namere Lakićevog ulaska, smatraju da je slagao da je imao nešto sa Anom Ćurčić kako bi imao kartu za ulazak u rijaliti.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako si ti imao ulazak za šesticu odakle onda tvoje prepiske sa Anom gde je nudiš da te predstavi kao brata?
Ja sam bio pozvan pre Ane, još kad ona nije bila u zamisli. verovatno je tad neko bio podobniji od mene -rekao je Lakić.
Uroš Čertić je urgirao da te uvedu ovde, družio si se sa njim pa si ga izdao -rekao je Ivan.
Nisi ušao u šesticu jer nisi dobio finalnu pozivnicu. Ti si želeo da uđeš u sedmicu da otkriješ Anu to ti je bio glavni adut za ulazak -rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve ste is*ali a glavnu poentu niste dotakli, samo se preklapate i ništa ne kažete. Opcija a je da si prevarant i lažov i da si sve izmislio, druga opcija je da ste se Marinković i ti sve dogovorili. Ti si se ohladio od Lejdi od kako je počela rasprava oko Ane, trebao si da ukapiraš da ja sa Lejdi nikad nisam pljunula tebe niti Slobu. Pre Marinkovićevog ulaska ti si upao u depru, kad je on ušao ti si se podigao i počeo da pričaš o Ani totalno drugu priču, tad su počeli novinari da te gase kad je provaljeno da si sve lagao za Anu
Ana bi se ovde više ostrvila na tebe nego na mene -rekao je Lakić.
Ma Ana meni može da popuši ku*ac. Došao si da pričaš o kocki i je*ačini, gde je ta priča, misliš da ljudi ne kapiraju da si rekao da ste se par puta videli ali ne znaš ni gde živi niti bilo šta drugo -rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š