AKTUELNO

Rat ne jenjava!

U toku je emisija 'Pitanje gledalaca', voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje Mileni Kačavendi.

Šta se Milica tebi natovarila na vrat - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne interesuje me uopšte, mislim da ljudi sve vide. Ove njene šuplje priče, kaže Miljana joj je uvredila oca, ja joj nisam uvredila ni oca ni majku. Danas mi je udarila na decu, zato moram drugačije. Ovde priče njene, to su grafiti, kad ti pomenem dva imena, sa svih Beogradskih područja ovu smrdlju mogu iseliti. Ko mi se bude uneo u facu, završiće kako zaslužuje. Ključni problem Milena Kačavenda, preuzela sam krivicu, distancirala sam se. Prošle nedelje je iskasapila Terzu onda ide ceo dan i viče nasilniče. Ona sve laže. Što se mene lično tiče mi već dva meseca govorimo da navlači Terzu na problem. Ako misli da mi se sviđa neka misli. Vidiš sa kim se sve zakačila. Pusti me priče da ideš da joj je*eš dete satima, a onda se kao plaši - rekla je Milena.
Ja tvrdim odgovorno da Terza s njom neće napolju provesti deset dana, nju boli pi*ka i da ode kući. Ovde kaže mama da nije podržala Terzu ja sa njim ne bi bila. Jel ti mama podržavala aftere? Šta je njena mama koja je mlađa od mene, šta je onda. Ide krajnje pede*ski - rekla je Milena.
Šta me ku*ac boli - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad te boli ku*ac, a danas me urnišeš. Ona je jedna budaletina koja se ozbiljno zavozala - rekla je Milena.
Plašim te se - rekla je Milica.
Sram je bilo, ona nekog vređa. Terza je pre četiri meseca učio da se našminka. Ona misli da klipova napolju nema, ja ćutim i sklanjam se, a ona meni spominje sinove. Ti budalo nisi svesna svoje nesvesti, ovco jedna raspala. Šta da kažem kad ona njemu u svađi kaže da neće imati decu. Vidiš kako plačeš za tatinim grrobom, da imaš sina od pet godina da ti mi ga vrađamo, pa ti bi plakala - rekla je Milena.
Što se tiče mog kačenja na Milenu to je bilo kad se ona poljubila sa mojim dečkom, naravno da ću da poludim - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve i da ti je rekao, jel ćeš ti meni da kažeš da si pop*šila foru da sam se ja poljubila sa njim, jel misliš da ja sedam dana ne mogu da idem za tobom i da te jurim- rekla je Milena.
Ne možeš nestabilna si - rekla je Milica.
Ja sam odregaovala na njihov poljubac, ona je skočila na mene i krenula da me vređa kao i sve ostale. Ti pretiš devojčici - rekla je Milica.
Devojčica, a ide po afterima - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam majka i možda neću ni biti. Ja ne mogu da gledam šta bi bilo kad bi bilo. Meni su moji roditelji najsvetiji, meni ne može da govore osobe koje su postale majke, vređaš decu. Ja sam Mileni i Miljani iznela uvrede za decu nakon njihovih - rekla je Milica.
Meni su ovde svi pominjali i oca i majku. Pozdrav za moju majku koja mi je za rođendan poslala čestitku, budi svoja takva si najbolja. Mene majka ne opravdava za to što sam uradila, ali zna da nisam uradila iz čista mira. Moja majka ne bi ušla u rijaliti, pa joj ne bi govorili da sam ja ku*va - rekla je Milica.
Slušam Milicu, ne poklapa joj se priča. Ti ćeš da provociraš, pa ćeš posle da kažeš ajde preti. Ti ćeš nekog da uvreediš, a onda ćeš da glumiš žrtvu. Kada dođeš do te mere da izvređaš nekoga, a posle kažeš kao da pretiš. Sve vreme priča za Boru da ga voli, da hoće da bude sa njim, ti se ne ponašaš kao da ga voliš. Ja bih ustala i rekla bilo je to, ali mi je žao - rekla je Matora.
Ja kažem nemoj da je vređaš, ona kaže ja samo ustanem i kažem da je baba, ja kažem nemoj ni to. Nemaš potrebu da govoriš to - rekao je Terza.
Ponašaš se kao da te ne zanima niko. - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Spusti se na zemlju, pogubila si se devojko - rekao je Terza.
Nisi inteligentna Milice uopšte. Mi smo danas zvali ljude i sa koje nisam pričala, bila je muzička pauza, ali si ti došla. Ovco lažljiva, mrš klošarko, svaka priča ti je pala u vodu - rekla je Milena.
Što si lagala za Miljanine parfeme? - upitala je Milica.
Beži svinjo jedna - rekla je Milena.
Tvoje svađe su puder i svinja - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je lepo kad ti neko stavi ku*ac u usta u detetu, videćeš - rekla je Milena.
Ona je meni rekla du*aj ga, a onda sam joj rekla

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.