AKTUELNO

Rešio da se menja!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca" Naredno pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao bilo je za Danijela Dujkovića Munjeza.

Ko te naložio da si bitan i da tvoja reč vredi više od drugih - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja to sam za sebe mislim, nije mi niko rekao. Kada pričam sa Mićom i Ivanom, ja sam tu da saslušam, ali ne i da uvažim - rekao je Munjez.
Anđelo da li je umislio da je bitan? - upitao je Milan.
Jeste, ima jako visoko mišljenje o sebi, ali treba imati pokriće za to - rekao je Anđelo.
Munja je imao nekada zanimljive komentare, kada sam ga ja pohvalio, nakon toga je njegova reč izgubila težinu. Radi katastrofalne i ružne strane, naravno da će izgubiti težinu kada krene vređanje pokojnika, uzimanje u usta nečije majčinstvo. Ja se nadam dda će doći sebi - rekao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada mi neko uvredi decu od sestre i ja se spustim na taj nivo i vratim istom merom, ja sam tu još lošiji - rekao je Munjez.
Milane, ako on sad nosi trenerku od Bojane, ako rade takve, da su dobre, da se vole, grle. Može da bude to što si hteo da joj je*eš devojku, a sada se ližete i idete u rat sa drugim ljudima. Imate komunikaciju - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Milane zavozao se ovde, kao i Milica. U poslednje vreme se gasira, skače, bespotrebno. Sedim pored njega i stalno mu govorim da nema potrebe to da radi, on u početku nije bio takav - rekla je Vanja.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.