AKTUELNO

Ubeđena!

U toku je emisija 'Pitanja novinara', voditelj Darko Tansijević podigao je Miljanu Kulić.

Kako komentarišeš nevolje u raju Aneli i Janjuša? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam milion puta komentarisala i iznosila mišljenje o datoj situaciji, jedino joj verujem za Asmina i Staniju. U potpunosti je podržavam šta je sve prošla, deluje mi kao da čeka trenutak da mu se vrati, ja verujem da će opet biti sa njim, ali ja njoj ništa ne verujem. Ja sam je podržala dok su govorili drugi da je folirant, Staniju sam najstrašnije izvređala. Smatram da se Janjuš iskreno zaljubio i odlepio, smatram da će biti izigran kao magarac. Folirant je u odnosu sa njim, on se posle svega vratio ovde, maksimalno joj je posvećen. Non stop ustaje i govori jao napadaju me, ovde je zaštićena kao beli medved. Na početku kada ste je pitali za Asmina, ona je govorila da ne želi da priča, da se dva tri puta dogodi. Ona je bar mogla da odglumi da je dostojanstvena, videćete kada se završi rijaliti da će se pomirit sa njim. Plaši se njega, a ona ide sama u Linc. Naravno da će Janjuša da povredi, a pritom pričaš da je psihopata. Plašim se da će Janjuš biti izigran i povređem. Ja je razumem u potpunosti što se tiče Asmina - rekla je Miljana.
Njoj je stalo do Janjuša kao meni do odnosa sa Markom Đedovićem, odlična je glumica. Prošla je mečki kroz du*e, on je zaslepljen čovek vidi ružičasto, pet godina sam lagala sebe. Mrzela sam sebe što dozvoljavam, a u takvom sam odnosu da se igra sa mnom, a najkrivlja sam sama sebi - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se sa Janjušem već pomirio, ali i sa Aneli. Ja Janjuša razumem, njemu je malo teže, sto teorija mu je u glavi, poremetilo ga je ono smejanje sa Aneline strane, nije trebala Aneli onakve stvari da radi, jer na njega to utiče loše. Te svađe i te drame, Aneli kao Aneli, da li ne zna da se izrazi. Neke stvari ne treba da radi zbog Janjuša, ne treba da daje materijal ljudima. Bilo mi je nelogično ono smejanje, da ide kod čoveka koji je maltretira, da li ona nije spavala ili zbunila, ali to je ne opravdava. Janjuša na neki način razumem, ja sam spustio loptu sa njom zbog njega - rekao je Uroš.
Zbog njega ili jer ti je stalo do nje? - upitao je Darko.
Suludo je da mi budemo kao pre, da se družimo - rekao je Uroš.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.