AKTUELNO

Otkrivena!

U toku je podela budžeta Lejdi Di, sada je na red došao Ivan Marinković.

Ivane ulazimo u sukobe mišljenja jer nam se stavovoi ne poklapaju, volim da slušam tvojer komentare jer se razlikuju od drugih ljudi, pa izazoveš reakciju. Za neke ljude ću i ja birati da budem dobar provokator, tu ste mi i ti i Jelena pri ruci, volela sam da pričam sa vama. Više se družim sa Jelenom, ali da volim da provodim vreme s vama volim, ako vi to volite svađajte se rokajte se. Bolje neko malo da zapali ovu situaciju - rekla je Lejdi.-

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je tek možda 5 ili 7 posto, ali valjda će se ova monotonija promeniti šta bi bilo - rekao je Ivan.
Jovana ja sam ti rekla da tr gotivim, ja sam rekla da on prema tebi da se ponaša kao pravi muškarac, s obzirom kakve smo ti i ja priče imale, a ti ljubomorišeš onda sam ja očigledno pričala sa drvetom. Stvari koje mi se nisu svidele ja sam to rekla, čini mi sw da si dobila neki šablon od Uroša, ti biraš čime ćeš da se vodiš. Pokazala si se prema meni kao dobra osoba, biću tu za tebe, mali budžet - rekla je Lejdi.
Ja sam pomislila da ti se on dopada na osnovu toga što mi je jedna osoba rekla da joj je Sloba preneo da non stop pričaš o njemu kao da ti se sviđa, pa se desio odnos sa njim i ti mu daš mali budžet. Što se tiče mene i tebe mi imamo skroz gotivan odnos. Što se tiče mog ponašanja da sam po šablonu njegovom nije istina, šta god da sam pričala sa njim na kraju ispadne on u pravu - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam to na nominacijama rekao da negde možda je on fizički tvoj tip, ali ne i psihički - rekao je Sloba.
Tema je šta je Sloba rekao, a ne balon i tvoje revoltiranje. U više navrata je rekao da ti imaš simpatije prema meni - rekao je Uroš.
Uroš je onaj lik kome se strašno ide kući, a meni dolazi i kaže što me nisi sačuvala nego poslala u izolaciju. Da baš mu se ide, ulazi u odnos sa Jovanom, jer mu se baš svidela. Jovana ceni sebe - rekla je Lejdi DI.

Foto: TV Pink Printscreen

Žao mi je što kada me Uroš pozvao u izolaciju da pričamo sami, ja sam odbila jer ne želim da pričam sa njim - rekla je Lejdi Di.
Ša o tebi imam jako lepo mišljenje, nikad se nije dogodoilo niti da ja tebe ogovaram niti ti mene, bukvalno nemam šta da ti zamerim - rekla je Lejdi.
Jako sam zadovoljan - rekao je Ša.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.