AKTUELNO

Sigurna u odluku!

U toku je glasanje za najmaliciozniju osobu, a Milena Kačavenda dobila je reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo mesto je Uroš, on kaže da se samo brani, a on jedini i napada. Razmišljala sam da sedam dana ne spavam, da ću ti se us*ati u život, ti si broj jedan smrdljivko, ti nisi dirao samo ljude koji su bitni igrači, nema ovde čoveka kom nisi je*ao majku, ti si degenerik. Ti se nama use*avaš u živote, jedino za šta si interesantan je da pokažeš koliko smo mi slabi kad nas ti mravojed izvedeš iz takta. Broj dva Marija Malivuk, nikada te nisam uvredila, ti si iznela da sam ja lopov. Jedino mogu da ti opravdam je lojalnost prema Mići. Tačno se zna ko devojkama krade garderobu, broj tri je Milica. Zna se situacija za Terzu, imamo situaciju i gde je huškala Terzu protiv Miljane - rekla je Milena Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba je Lakić, on je jedna pi*kica zbog Bukilića, on je njega diskvalifikovao. Videćeš kad izađeš da li si kriv ili nisi. Čovek kom se rijaliti svodi na uvlačenje u bu*lju, kada je Janjuš ušao na vrata ti si se izvinjavao, a Aneli si vređao - rekao je Munjez.
Ja sam smatrala da je Bojana pametna devojka, da ima nešto da kaže, ali postala je obična pu*ačica kur*a - rekla je Miljana.
Ime Milica mi se zagdilo od Mice četvorice koja na najmalicipozniji način izgovara za mog oca da ću mu pevati Masalah, je*ao ti je Bebica malog Željka od pet godina i oept će, onda istuširaj se - rekla je Miljana.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.