AKTUELNO

Nije siguran u njene emocije!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca', voditelj Milan Milošević pročitao je sledeće pitanje Nenadu Aleksiću Ša.

Da li ti Miona deluje kao neko ko je u stanju da se suprodstavi roditeljima zbog vaše veze? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Neko ko je umeo da ode u drugu državu na svoju ruku, živela je sama i pre toga. Mislim da na nju ne može niko da utiče, mislim da bi to kad bi rekla bila čupalica za nešto što sledi. Ja sam neko koga to mnogo remeti i stalno se vraćam na Novu godinu. Nakon svega što sam prošao i oporavio se, to me totalno saseklo. Ne volim ta okretanja leđa, hladnouću, to me demoliralo. Ako je uticalo na nju za Novu godinu kada su joj rekli par stvari, šta će biti tek kad izađeš - rekao je Ša.
U stanju sam da se suprodstavim, nisu bili ni za to da odem u drugu državu, pa sam otišla. Obilo se meni o glavu ili ne, ja to uradim ako želim. Ja ću ići kada izađem prvo sa njim, a onda ću otići kući - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da nju nisu remetili roditelji, nego neke druge stvari. To joj ja zameram, ona nije jasna u svojim izlaganjima. Ona nikada nije na žustar način ustala i rekla njemu i obratila se. Malopre mi kaže o njemu sve najlepše, a varao je - rekao je Ša.
Ja sam jasno rekla da sam bila nesrećna jer sam bila usamljena, ali ne mogu da se hvatam za nešto što nije istina - rekla je Miona.
Jel misliš da ćeš posle rijalitija moći oči u oči kod njenih roditelja? - upitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću, mislim da me ne gotive, i to veličanje bivšeg momka, meni je to nekako ne znam. Meni je automatski stavljeno do znanja da me ne podnose, to su njeni roditelji, mogu vremenom napolju ako bude sve okej između nas. Voleo bih da mogu normalno da sednem sa ljudim i da niko ne utiče na naš odnos. Mislim da ako poklekne na njihove reakcije, neću prihvatiti to, već ću smatrati nešto drugo kao razlog - rekao je Ša.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.