AKTUELNO

Nikad joj neće oprostiti!

Zadrugari su danas, posle zadatka Velikog šefa, rešili da se malo opuste i pripreme za burno veče koje je pred njima iako ni ne slute šta im se sprema! Jelena Krunić i Sara Reljić bile su u kuhinji gde su razgovarale na razne teme, a onda se dotakle i prijateljstva.

PROČITAJTE JOŠ: GLEDAOCI SE NE SLAŽU SA ZADRUGARIMA: Ona je najveći manipulator po mišljenju publike! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Jelena Krunić je progovorila o Anđeli, svojoj bivšoj drugarici, a po svemu što je rekla, da se zaključiti da je zapravo reč o Anđeli Veštici:

Anđela. Anđela. Bila mi je drugarica, hranila sam je kada nije imala nikoga, kad je operisala grudi ležala je kod mene kući, upoznala moju majku, ja sam tri godine patila, ona me tapšala po leđima, u te tri godine moje patnje, ridanja, ona dođe i... - rekla je Jelena i napravila gest rukom.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, pre više od dve godine Jelena Krunić imala je sukob sa Anđelom Vešticom zbog Vlade Matovića, sa kojim je Krunićeva bila nekoliko godina u vezi. Tada je Jelena otkrila da je Anđela bila upućena u njenu vezu sa Vladom a da se viđala sa njim iza leđa, iako su bile najbolje drugarice, te da se našla pevaču kao "uteha" kada su raskinuli umesto da dođe kod svoje drugarice.

Autor: N. Vujčić

#Anđela Veštica

#Jelena Krunić

#Rijaliti Zadruga

'