AKTUELNO

Nova saznanja!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Večerašnja voditeljka je Ana Radulović. Sedma sila je spremna da totalno razdrma kavez ukućanima. Sledeće pitanje postavljeno je Marku Đedoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta kažeš o sukobu Žane i Ivana? -pitao je Darko.
Van svake pameti je ovo njihovo vređanje, mislim da je otišlo predaleko, upliću neke stvari koje nisu za zezanje, aludiranje na decu i pretnje su meni odvratne, ovde mnogo ljudi imaju manir da spominju decu, meni je to užas, ne mogu ni da citiram šta je sve izgovoreno, ovde smo se vređali Janjuš i ja najgore pa nikad nismo spominjali porodicu. Kada sam rekao za Anđelu da ima nedostatak empatije prema ljudima mislio sam i na Ivana. On je čak rekao i za Gocu Tržan da su je je*ali prijatelji napolju -rekao je Đedović

Foto: TV Pink Printscreen

Što lažeš, ako sam rekao prijatelj to sam demantovao, možda mi je izletelo ali da je bila sa mnogo njih, to je ispričano sve pre 6 godina, ispričao sam to u drugom rijalitiju tako da to nije ništa novo, molim te da ne govoriš da su je je*ali nego da me je prevarila -rekao je Ivan.
Vrlo dobro znamo šta je prevara u braku , ja sam samo obrnuo terminologiju, kao da je to bitno. Trebao je da razmišlja o svom detetu, ona je već porasla možemo samo da zamislimo kako reaguje kada čita sve ovo na portalima. To dete nikada nije bilo javno korišćeno, lepo je vaspitavana i odgajana i treba da razmišlja kako će to dete da reaguje na sve -rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š