AKTUELNO

Žestoko!

Upravo su počele ''Nomacije''. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Miljani Kulić kako bi nominovala između Uroša Rajačića i Snežane Jovičić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sežana je rekla da smo bile nekad kao sestre, ali ja se ne sećam ni kad smo se to družile. Ima nekad nešto i da kaže, ali da iritira ljude, to je istina. Mislim da ne treba svako da skače kada ona izlaže. Nemoj da dozvoliš da te gori od tebe ponižavaju. Nekad mi se tvoji komentari dopadaju. Jesi zlopamtilo, pamtiš sve, pa posle toga vratiš brutalno. Što se tiče tvog odnosa sa Darjanom ne zanima me to. Što se među vama desilo, desilo se. Ne zanima me kakav je prema tebi bio, gledam sad kakav je prema meni - rekla je Miljana.
Vuk dlaku menja, a ćud nikad - dodala je Sneža.
Tebe nešto i ne posmatram, ne obraćam pažnju na tebe. Ne mogu da kažem da si dobra osoba jer ne provodim vreme sa tobom. Sad ću da napravim izuzetak, jer mi se ne dopada kada se neko igra nečijim emocijama, jer vidim da se Jovana zaljubila u Uroša i da je zaljubljena. Vidi se da je iskrena s njim. Šaljem Uroša - kazala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.