AKTUELNO

Uzima taj krevet!

U toku je 'Mićina igra Istine', a Lepi Mića je postavio sledeće pitanje Stanislavu Krofaku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da ti verujem da si došao da bi sa Ša rešio problem, mislim da ti je Miona napravila ozbiljan problme, i mislim da si došao da rešiš sa njom neke stvari - upitao je Lepi Mića.
Ja sam sve bio blokiraao, posle kada sam dao intervju, zvcali su me da uđem i ponudili dobru ponudu. Sa njom više nemam nikakve veze, ja sam tražio izvinjenje, koje nisam dobio, tako da nastavljamo dalje - rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da je Miona prema tebi ispla korektna
Nije ispala korektna jer nije ispoštovala dogovor, zato je sa mnom završila, imali smo dogovor da dođem 1.1 ako bude sve okej- rekao je Stanislav.
Da li misliš da je ova njihova veza iskrena? - upitao je Mića.,
Meni je ovo smešno što se dešava - rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako reaguješ na to što njemu smeta gde si uzeo krevet? - upitao je Lepi Mića.
Ja sam tu dobio krevet i ne mičem se odatle - rekao je Stanislav.
Da nema gram emocija prema Mioni, ne bi ušao ovde - rekla je Snežama.

Foto: TV Pink Printscreen

Pravda je sora, ali dostižna. Ovo je posed velikog šefa, prema tome on ima praov da bira krevet. Od kako je Stanislav ušao, on je rekao da da ga ne zanima Miona, njoj je proradila sujeta. On ima pravo da radi šta god hoće, Ša je trebao da prekine to, on za,era Mioni da je hladna, ona njega ljubi kao ovu limenku koka kole. U odabranima sam videla da ga ne voli, dok on nju voli, Ša je zaljubljen do ušiju. Miona je znala kako Ša reaguje i da je videla kako ludi. Imao je on svoje situacije, kako ona da bitna u rijalitiju, prvo je bila Anelina drugarica. Stanislav svojom pojavom provocira, on se smeje kao gospodin. Dok je Ša histerisao, Stanislav je sedeo na zidiću i smejao se. Miona je htela da se njih dvojica posvađaju, ljubav jednosmerne ulice, dozivala je Stanislava i pokazala je da ne voli Ša. Napolju što je gledao, gledao je čoveka od koga klinka od 22-23 godine pravi budalom - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.