AKTUELNO

Iskazali svoj stav!

U toku je glasanje za učesnika koji ima najmanje samopouzdanja. Prvi se svoj stav iskazao Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša, mislim da treba da veruješ u sebe. Ne znam šta se tebi desilo. S vremena na vreme želiš da izađeš kad te najmanja stvar poremeti - kazao je Mića.
Ko mene kamenom, ja njega hlebom, ali ipak nekad ne mogu da ostanem nem na neke učesnike koji su puni zla. Ne smatram da nemam samopouztdanje, nego sam samo dobar čovek - dodao je Ša.
Na drugom mestu je Aneli. Ona sumnja u svog partnera, sumja i u sebe. Miljana je na trećem mestu. Ovo troje prave iste greške - kazao je Mića.
Ša treba da poradi na samopouzdanju. Ja sam prihvatio sinoć njegovo samopouzdanje, ali sam video da prati sve oko sebe. Neka ostalo dvoje budu Mića i Žana, jer vas ne znam dovoljno - kazao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Anita je lepa i zgodna devojka, ali ima manjak samopouzdanja. Treba mnogo više da veruje u sebe. Na drugom mestu je Ša. Smatram da je mnogo postigao u životu do sad, ali su ga ljubavni odnosi uništili, te je dobio neke komplekse. Nauči da vrednuješ sebe i poštuješ sebe. Neka bude Matora na trećem mestu. Ona ide srcem isto kao i ja. Ne ume da uključi mozak kad treba, zato i sumnja u svoje kvalitete. Moraš samo malo više da se osvestiš i da budeš svesna svega oko sebe - kazala je Miljana.
Prvo mesto je Jovana pevačica. Sama si gazila po sebi onim što si govorila o svojim aferama sa zauzetim muškarcima. Druga osoba je Ša. Ako neko treba da ima samopouzdanje to je on. Njemu to manjka i to je vidno. Ne mogu da verujem da dopušta Urošu da ga izbaci iz takta. Treća osoba je Bebica - kazala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.