AKTUELNO

Sve isplivava na videlo!

U toku je emisija 'Pretres nedelje'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. On je spreman da zajedno sa učesnicima progovori o svim aktuelnim temama koje su intrigirale javnost u prethodnoj nedelji.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel sam ja tebe držao na silu kod mene? -pitao je Stanislav.
Nisi ali si mi govorio da se ne navikavam na neke stvari, bili smo svega par sati zajedno, išli da jedemo, stalno kod kuće, svaki dan mi je bio isti -rekla je Miona.
Ti si rekla da ćeš praviti svadbu sa njim?
Rekla sam ako sve bude u redu da će se desiti svadba, imaju tu neke stvari koje ja nikada neću izneti, nešto što je meni bilo nenormalno -dodala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Slobodno sve što želiš možeš izreći -rekao je Stanislav.
Jel se bavi nekim prevarama? -pitao je Milan.
Nebitno, te neke stvari nikada ne bih izgovorila i da sve najgore govori o meni -rekla je Miona.
Stanislav je meni top, da sam na njegovom mestu ja bih isto ušla da im se userem u život ovde. Što se tiče Mione jedino što mi je bilo žao je što joj nisam još gore stvari rekla, ona je jedna muljovka razmažena, ona sa Ša neće ostati, ona uopšte nije fina dama kao što se prosipala ovde. videlo se na početku da je ona bacila oko na Lakića, on se njoj jako svideo, ona radi Ša kao budalu, devojka je ozbiljan mufljuz, iskoristila je priliku da se privali Ša, da bi napravila karijeru, ona nema harizmu za bilo kakvu karijeru, grobljanska pevačica stojim iza toga, kada bi meni moj sin doveo nju kući ja bih ga prebila. Dok su njih dvoje pričali Ša dobacuje jer je iskompleksiran, -rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š