AKTUELNO

Rekla je šta joj je na duši.

Budući da je Bane Čolak jedan od dvoje nominovanih zadrugara, voditeljka Dušica Jakovljević večeras je ugostila i njegovu podršku, brata Bojana i mamu Jasminu, koja je na samom početku večerašnjeg izbacivanja iz "Zadruge" otvoreno progovorila o Neni Petrović. Poznato je da je upravo Nenu Bane svojevremeno svojoj majci predstavio kao njenu snajku, a svoju buduću ženu, a gospođa Jasmina veruje da joj ponovo to može postati.

Foto: TvPink Printscreen

- Sve je moguće! I onda, kad mi je predstavio snajku, postajala je hemija, vibracija, svega je tu bilo pomalo. Žao mi je što je došlo do razmimoilaženja, varnica koje su eskalirale. Vidim da je Nena izgubila volju i elan koju je imala kada je bila vođa. Ugasila se totalno pred sam izlazak, sinoć u studiju... Svako možda taktizira, apeluje da se ne glasa, a to potajno želi, ali imala sam utisak da Nena nije folirant i da se zaista ugasila. Šta joj je u glavi, to samo može ona znati - iskrena je bila Banetova mama, koja misli da ovoj priči nije došao definitivan kraj.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne isključujem mogućnost da se tu ponovo podgreju neke simpatije, ako Bane preživi ovu noć - rekla je Jasmina, mislivši na večerašnje izbacivanje iz "Zadruge".

D. T.

#Bane Čolak

#Nena Petrović

'