AKTUELNO

Ovaj put zaista ne glumi.

Gošća Dušice Jakovljević večeras je i Vanja Petrović, prijateljica nominovane zadrugarke Žiže Stojanović koja je, prema njenom mišljenju, bila šokirana zbog nominacije.

Foto: TvPink Printscreen

- Stvarno je bila tužna, prosto, bila je zbunjena. Malo se možda umorila, klonula duhom, a i nije skoro zvala policiju, što je bilo simpatično narodu koji se bez prestanka smeje - istakla je ona, koja se osvrnula i na Žižin odnos sa Lepim Mićom i spekulacije da je zaljubljena u njega.

Foto: TvPink Printscreen

- Ona zna da se brani. Najbolje bi ona objasnila zašto je to trpela, možda je to bio njihov dogovor.  Nije gajila nikakva osećanja prema njemu, to znam sigurno. Nema šanse! Ona se i inače doteruje. Ona je našminkana od svanuća do smrknuća u stvarnom životu - istakla je Vanja.

Za to vreme, Žiža se molila Bogu da je večeras zadrži u "Zadruzi", posle čega je Vanja istakla kako glumica zaista ima žarku želju da ostane do samog kraja.

- Kaže Uroš da bi voleo da ona izađe, da se malo odmori, ali greši. Njoj treba društvo, mladi... Stvarno je bila tužna kada je bila nominovana. Iskreno želi da ostane do kraja.

D. T.

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Žiža Stojanović

'