AKTUELNO

Uporna!

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković pričale su o svom turbulentnom odnosu u pabu sa voditeljem Ognjenom Amidžićem. Nakon svađe koju su imale njih dve, stanje u odnosu ove dve zadrugarke sada je dosta mirnije, smatra Matora, dok Sanja tvrdi drugačije.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Stanje je srednje žalosno! Pokušavamo da nađemo neku mirnu tačku nas dve. Sinoć sam ja jako planula. Rekla sam svašta nešto. Krivo mi je zbog toga, jer nisam ni pola tako mislila. Ja znam da ispadam manipulator, ali nije tako! - rekla je Sanja.

Foto: RTV Pink

Najveći problem je što je naš odnos ovde u kući... pokušavam da joj objasnim da je naš odnos savršen! Mi imamo problem što sam ja užasno tvrdoglava. Ona na moje peckanje odgovara. Onaj njen stav sinoć bio je užasan. Ona je ovde ceo moj svet! - otvoreno je govorila Jovana Tomić Matora.

Foto: RTV Pink

Matora je u nastavku rekla kako od Sanje ne traži priznanje kako bi ona znala šta ova ukućanka oseća prema njoj. Istakla je da između njih ne postoji ljubavna veza, ali da prema Sanji oseća veliku emociju.

Foto: RTV Pink

Više mi je na nos izašlo da ona govori kako ima dečka. Non-stop sebe pravda! Mnogo bi lakše bilo da sam ja muškarac, ali nije sramota priznati da imaš emocije prema nekome?! - rekla je Jovana.

Autor: S. K.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'