AKTUELNO

Žestoko na samom početku!

Upravo je počela emisija ''Pitanja gledalaca''. Prvo pitanje ove večeri voditelj Milan Milošević postavio je Nenadu Aleksiću Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Beogradsko si dete, a prošao si sve i svašta? Da li je realno da se obazireš na Uroša, fokusiraj se na svoju devojku i uživaj - glasilo je pitanje.
Ne mogu ni ja da verujem da ja sve to ne mogu da kuliram. On je jedno obično smeće. Trebalo bi da se proberem i da se ne obazirem na jednog debilka - odgovorio je Ša.
Ša, ništa ti on gore ne govorio od ostalih. Kako ne uspeš da izignorišeš? - upitao je voditelj.
Pokušao sam, ali on nastavlja. Od momenta kada se pomirio sa Aneli i Janjušem, on teroriše Mionu i mene - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša meri svaki korak i pokret. On očigledno ne može da se obuzda sad. Ne znam da li toliko ne može da podnese Uroša ili šta. Iziritira ga do neke velike granice. Trebalo bi da ga iskulira - istakao je Lakić.
Uroš nije njegov poroblem u celosti. Mnoge stvari njega muće. Ša ako ne bude shvatio sve to, on će imati veliki problem. Mislim da će njega proći sve to za Uroša. Njega mnogi problemi naelektrišu, pa to eskalira kako ne treba. Odnos sa Mionom njega najviše tišti - kazao je Mića.
Milane, ja mislim da sam u pravu kada je Uroš u pitanju. Uroš mene stalno pod*ebava od momenta kada sam ušao ovde. Pričao je da je imao tešku životnu priču, da je doživeo sve i svašta. Sažalio sam se bio na sve to. Bilo mi je krivo. Kako je Stanislav ušao, stalno me drnda i nađe način kako da me provocira. Nema mira i ne želi da ima mira. Baca stvari, krade i prosipa, e to je pravi Uroš. Ja protiv njega nemam ništa, ali da me provocira, provocira me - istakao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.