AKTUELNO

Raskrinkali je!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Današnja voditeljka je Maša Mihailović. Ona je spremna da pročita intrigantna pitanja gledalaca koja će totalno razdrmati kavez ukućanima. Sledeće pitanje postavljeno je Nenadu Aleksiću Ša i Jovani Tomić Matoroj!

Foto: TV Pink Printscreen

Kad si rekao da bude 200 metara udaljena od Stanislava da li si mislio u vazdušnoj liniji? -glasilo je pitanje
U vazdušnoj liniji, šalim se, samo da nije u blizini i da ga ne gleda, kad pričamo i kad se raspravljamo to neka bude na dvesta metara kao metaforično. U pravu je gledalac, ja znam da me Miona voli -rekao je Ša.
Miona nije ostavila Stanislava zbog poruka, ona ga je ostavila jer se zaljubila u Ša i to je evidentno, ovde su se svi varali pa su opraštali, jedino je Janjuš okrivio sebe jer je prevario ženu ali ovde retko ko to priznaje -rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

I ako su te upozorili da se Anita tušira ti si ušla u kupatilo, da li namerno pokušavaš da ih provociraš -glasilo je pitanje.
Ne vidim šta je problem, imaju dve kabine, prosto sam želela da se okupam, nisam ni gledala u nju. Ja uopšte ne doživljavam nju, nema pogleda ni komunikacije, ja nisam znala da je ona u tuš kabini, niko me nije ni upozorio, bila je prazna kabina -rekla je Matora.
Ona je svesno ušla za mnom, pitala je Munju i rekao je da sam ja u kabini, ona je pravila scenu jer sam ja ušla pre nje da se kupam -rekla je Anita.
Ja ću uvek ulaziti ko god da je tamo i baš me briga, sad ispada da ja njih provociram, sačuvaj me Bože. Sve i da je tako šta to koga boli ku*ac, ne primećujem da me ri provociraš, mislim da si zaljubljena i da te ne zanimam i to je to -rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š