AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija ''Gledanje snimaka''. Na narednom video-klipu ove večeri pušten je razgovor Milene Kačavende i Nemanje Gačića koji komentarišu njegov razgovor sa Teodorom Delić. Voditeljka Ivana Šopić je odmah nakon što su učesnici ogledali klip podigla

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je strašno što sam ja čuo. Ivana, ja stvarno ne znam šta da kažem. Mene zanima iskreno ceo tog tog razgovora sa Teodorom - kazao je Bebica.
Da li odlažeš raskid sa Teodorom? - upitala je voditeljka.
Ne. Ja sam se sa Teodorom pomirio i to je to - istakao je Bebica.
Meni je krivo jer se sve to desilo sa Gačićem. Krivo mi je jer sam sa njim flertovala. Ne znam šta me je vuklo, to sam radila bez emocija, to je čist flert - kazala je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno se osećam odgovornim za to kako se Bebica oseća, kao što je i Teodora odgovorna, ali smatram da je trebalo da raskrste i bez mene, jer su jedno drugom svašta radili - kazao je Gačić.
Sa strane, bar meni deluje kao da su Gačić i Teodora ljubavni par. Nemanja je tražio od Teodore da raskine s Bebicom kako bi s njim ušla u odnos. Teodora je pogazila reč i nastavlja da folira kako voli Bebicu. Ivana, jedno je da neko flertuje, a drugo da Teodora ide do ove granice u tom njenom flertovanju. Odgovorno tvrdim, ona je jedna smrdibuba najobičnija. Laže kad zine. Žao mi je što je Gačić ispao magarac, a vaška Teodora vas gleda kao idiote - dodala je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.