AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija ''Gledanje snimaka''. Na narednom video-kipu prikazan je razgovor Maje Marinković i Jovane Cvijanović u kom se Marinkovićev ograđuje od flerta sa Urošem Rajačićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre ovog razgovora sa Majom, Uroš je rekao:''zar ti treba takva drugarica koja uskače muževima svoje drugarice u krevet?!'' - kazala je Jovana.
Nisam ja to rekao - kazao je Uroš.
Uroše, jesi. Pod kamerama ste 24h, to si rekao - dodala je voditeljka.
Ivana, on je meni stalno tražio manu. Ništa mu se kod mene ne dopada. Samo je tražio razlog da se udalji od mene. Ja jesam besna i povređena. Istina je da sam rekla da je Maja kvarna, ali kad malo bolje razmislim nije ona toliko kriva. Jako je ružno što me on sad naziva bolesnicom. Ponižava me, rekao mi je:''pogledaj se u ogledalo''. Stalno me proziva, govori sve i svašta za moj fizički izgled - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Jovana rekla da se sa Majom druži iz inata. Što se tiče Uroša, nikada mu se Jovana nije dopala, njemu je jedini cilj Maja - istakla je Matora.
Ja sam s Jovanom ušao u odnos jer sam mislio da tako treba, imao sam neki osećaj koji više nemam. Ja Jovani nisam pričao neke preloše stvari za Maju, nego sam rekao Jovani da ne naziva nju drugaricom jer je skidala momke svojim drugaricama. Ja sam priznao da je Maja za mene ovde jedina - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.