AKTUELNO

Od ljubavi do mržnje ima tako malo!

U toku je ''Pretres nedelje''. Voditelj Milan Milošević dao je reč Urošu Rajačiću kako bi otkrio kakva je njegova priroda odnosa sa Jovanom Cvijanović i Majom Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se dešava sa Jovanom, Majom i tobom? - upitao je Milan.
S Jovanom nikakvu komunikaciju nemam. Što se tiče Maje, dobacujemo ponekad jedno drugom. Čuo sam da ljudi po Beloj kući pričaku da ja nju uhodim, a ja smatram da niko nikog ovde ne uhodi - rekao je Uroš.
Je l' misliš da si se prevario kad si mislio da ćeš osvojiti Maju, a ipak nisi i na sve to si i Jovanu izgubio? - upitao je Milan.
Nisam se ja prevario. Bolje mi je kad sam sam. Maja ne prestaje s provokacijama, ali ja nju neću preckati - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Milane, ja sam digla ruke od Uroša. Kad se za nekog zalepim ja ne puštam. Što se tiče Uroša, on je ubeđen da će ući sa vezom u Maju i da se ona loži na njega. On je ubeđe da se njoj dopada. Ja nemam problem sa njom, s njom sam okej, ali on mi je kriv. On je mene vređao i spominajo moj fizički izgled. Pokvario je nešto lepo, da bi dobio gram njene pažnje - kazala je Jovana.
Rekao sam samo da si se izobliila od zlobe - dodao je Uroš.
Ti si osam sati gledao ka Maji i čekao samo da te pogleda. O čemi ti pričaš? Ja sam sve videla - istakla je Stefani.
Majo, ima li Uroš šanse kod tebe ili ne? - upitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroš mi je okej momak, gotivim ga. Kad je rekao da misli da mi se dopada, ja sam rekla da je lep, ali da ga ne gledam na taj način. Nema potrebe da se ja sklanjam od njega, jer ne osećam ništa, što bih se sklanjala? - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.