AKTUELNO

Nervni slom!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka', voditelj Milan Milošević je tu kako bi izvukao sve iz učesnika, a sada je pušten video-klip. Na video-klipu učesnici su imali prilike da vide Božu Džonsa i Stanislava koji razgovaraju o Mioni, a Slađa Lazić se ubacila koja je bila ubeđena da bi se Miona Jovanović pomirila sa njim sutra, što je Stanislav potvrdio.

To nije tako, nema veze s vezom, ne znam kako da budem konkretnija i direktnija. Nije mi proradio ego, nije bila reakcija, bila sam samo zbunjena, nisam očekivala. To je njegovo mišljenje, ne bih se pomirila, ne znam na osnovu čega si to zaključio
Da sam došao sa drugim pristupom, mislim da bi bilo drugačije. Rekao sam da nema šanse za pomirenje - rekao je Stanislav.
Miona hladna si prema Ša, arogantna si, bezobrazna. Ona je sinoć rekla što meni nije bilo jasno, hoćeš ti da se ja i Ša posvađamo, to ti ne bi išlo u prilog zbog Stanislava - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Slađa je jako ljubomorna, seče slike, ja nju razumem što je on neće, ja sa njim želim sreću - rekla je Miona.
Njeno obraćanje njemu je slatkorečivo, uzdiže ga, mene spušta. Apsolutno to njemu daje za pravo da to misle, ona priča kako dune, ona ne priča iz moje glave, jer da priča itekako bi se obratila žestoko njemu. Ja na nju ne utičem ni mrvicu - rekao je Ša.
Naravno da utičeš, nemoj da pričaš kada nije tako. Ja bih hiljadu puta rekla drugačije nešto, ali ćutim zbog tvojih reakcija - rekla je Miona.
Miona kaže da bi Stanislav bio sa njom, ako ona to želi. Šta bi nju sprečilo da bude sa njim? Miona ima u svojoj glavi da bi se on poomirio sa njom - upitao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ide na ku*ac na njen stav, njegov ego, ja ne mogu da uđem u njegovu glavu, njen ego, igra mačke miša, nadmetanje. Njih dvoje se nadmeću, a ja ispaštam. Prekida me jer je boli moja istina, sad se smeješ. Ja stradam jer sam sa tobom u odnosu i mene tvoja igra boli, mene boli du*e, neki lik koji je bio s tobom, ti si moja, ti si sa mnom, ja zbog tvoje glupe igre sa njim, inat, ego, ali mene to je*e, vi ste fliperi ja sam kugla, to je takmičenje ega, a ja sam nag*žen - rekao je Ša.
Kakva igra? Ja odgovaram na pitanje - rekla je Miona.
Vas dvoje boli ku*ac, meni nije dobro. Ne se*i bre više dosta je - rekao je Ša.
Ma mene on nervira sa ovim reakcijama - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Nenadu nije lako jel? Pa kako li je onda Stanislavu ? - upitao je Mića.
Pa što je koj ku*ac onda ušao? - upitao je Ša.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.