AKTUELNO

Haos na sve strane!

U toku je emisija 'Pitanje novinara'ispred redakcije Pink.rs novinar Darko Tanasijević postavio je pitanje Jovani Tomić Matori.

Da li pamtiš gde si stala - pitao je Darko.
Razumem Stanislava, ali da je Stanislav ušao sa drugačijim stavom i ona bi imala drugačiji stav, postoje neke stvari gde je Miona nama pričala da suštinski nije bila srećna u tom odnosu. Meni je Nenad rekao da zna još nešto ali da neće reći dok Miona ne dozvoli. Ima loše reakcije, burno reaguje, ishitren je kao i ja. Nenad kad je Stanislav ušao rekla mu je Miona da ne reaguje. Želim da u najmanju ruku izađe normalan, uvek ću biti uz Nenada, bilo dobro ili loše, meni je bitno da Nenad bude sreća - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se desilo sa tobom i Janjušem - pitao je Darko.
Ima neki problem to je očigledno, sve što će on reći nije tačno, pravi iluziju koju prebacuje na mene, neodlučan je u glavi, čas bi jedno, čas bi drugo. Meni nije do igranja, a tako mi deluje. Neću da se neko igra sa mnom, ovo danas mi je dalo povod da razmišljam. Ovo što je rekao za Stanislava nema veze, otišla sam samo da čujem čestitke da li će Mionina mama poslati čestitku - rekla je Aneli.
Rekla si Janjušu da mu nedostaješ dan dva a on tebi stalno - rekao je Darko.
On je video da ću mu ja uvek preći preko svega, čak i ako sam se zaklela u dete prešla sam, ali više neću. Dečko je sa mnom rasinuo bez razloga jer je nešto napravio u svojoj glavi - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Tuče sa Majom su mi bolje bile - reka je Janjuš.
Rekla si da Janjuš ima neki plan koji to - pitao je Darko.
Planira bez mene, a moja porodica me voli. Ne mogu da vodim moje dete sa nekim ko nije siguran - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja mi nije bila takav blam kakav je ona - rekao je Janjuš.
Kakav je to blam - pitao je Darko.
Ova je takva pa je takva, a ovo je najveći folirant svih vremena. Blam me je što sam sa tobom, svi su mi rekli da si ku*ava. Nisam nikome verovao a svi su mi rekli da si folirant. Ova sve laže, ober ološ je ona. Ne mogu da je gledam očima, ona je to htela, ona je najgora osoba u mom životu i nema više ništa, mi smo završili i to je to. Budeli me čačnula, samo da mi se ne obraća u rijalitiju. - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Čovek nije normalan - rekla je Aneli.
Znaš ti šta si radila - rekao je Janjuš.
KaOna kao mene zadovoljava pa samo mi je to bitno, smučila si mi se jer si folirant dao sam se 100 odsto, tu sam za nju uvek, a ona kao da razmišlja da li ću da je izbacim. Govorili su mi da je ku*va, da je ološ, narkomanka, folirant, nije me zanimalo, a ona mi kaže da je ovo igra - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

žena je stajala pored čoveka, kezi se, ko je ona da stoji, nek si ti meni živa i zdrava. Je*ala bi se sa njim sada, ti si ološ, nikog ne voliš. Stoji kao čita ona nešto, vidim da kao prati temu, pratiš ti moj ku*ac a ne temu. Ona još kaže kao slušala zbog Mione i Ša - rekao je Janjuš.
Da li misliš da ćeš zažaliti zbog ovog - pitao je Darko.
Neću, loš je odnos, završali smo

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.V.