AKTUELNO

Imala šta da kaže!

U toku su "Pitanja novinara" , a novinar Darko Tanasijević je podigao Maju Marinković kako bi prokomentarisala odnos Janjuša i Aneli.

Ništa novo, ništa neočekivano. Na kraju sve dođe na moje, ispade Maja bolesnica, a ja sve vreme ćutim. Taj odnos je za mene čista bolest. Janjuš je sam izabrao, a on mene hvali kada se posvađa sa njom, a ranije su svi mislili da sam ja luda i bolesna. Zna i Aneli da provocira, iskreno ću reći ovo od starne njega ništa nije novo. Meni nije jasno što se obni svađaju ako se vole. On priča kako njemu odgovara. Nek vode računa, pa nisam im ja birala , niko tuu nije cvećka. Svi znate moje mišljenje o njoj, kada su prešli preko kletve, neće preći preko ovoga. Janjuš se jako zaljubio, posesivan je ljubomoran je. ovo je meni test, ja testiram sama sebe - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Maje, Darko je podiglao i Stanislava da prokometariše:

Nisam zaista pratio to, ne znam ništa - rekao je Stanislav pa je Ivan ustao da prokomentariše.
Meni je ovo očekivano, žao mi je Janjuša kao čoveka, ali za ovo što je sebi dozvolio, ne mogu da ga žalim, jer je to njegov izbor. Nemam ja lepo mišljenje o njoj - dodao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu više da budem ovde, želim da idem kući. Ja se danima osećam loše. Ne mogu više. Ne znam kako da objasnim svimam kako mi je. Nesrećan sam sve mi smeta, nisam dobro. Trudim se i ćutim da moji ne gledaju da sam loše. - rekao je Janjuš.
Janjuše ajde da odmoriš - dodao je Mića-

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.