AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ukućani večeras odlučuju kome žele da vide leđa. Sledeći na redu da nominuju su Nenad Aleksić Ša, Anita Stanojlović, Miona Jovanović i Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuću od Sneže, odnos od starta nam je super , od početka, smejali smo se u odabranima, njena izlaganja mnogi potcenjuju ali je jako realna, zna na neku foru da podbodu ukućane, ne razumem zašto ukućani ulaze u sukob sa njom, verovatno jer ih boli isitina, ona voli da podbode ali ko uđe u njen svet ona zna da ugrize. Darjan mi je bio fin na početku dok je bio sa Snežom ali akd su raskinuli bio je prebutalan, totalno je izludeo i zavoleo je ovaj format, želi da ulazi u naredne sezone i ako priča da ne želi, jer je postao igračka za ljude, oni je ušao u fejk odnos sa Miljanom. Miljana zna da se zaigra malo, mislio sam da će da bude dobar sa njom pa sam ga podržao ali nema igranja sa Kulićima tako da je izvukao deblji kraj, skidam mu kapu što je dobar pica majstor, ne sviđa mi se to igranje sa Miljanom, znam da bi on voleo da izađe iz tog odnosa ali sada ne može, mora da balansira da ne bi došlo do nekog problema. Nekad volim da ga slušam ali me iritira nekad kad me nervira, ostavuću Sbežu, šaljem Darjana -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam komunikaciju sa njima, sa Snežom imam od početka sukoba ali smo spustili loptu, nemam ništa preterano da kaže,. Darjan mi je gotivan, nikad me nije uvredio, mislim da je nieksren u odnosu sa Miljanom, grozno mi je što se druži sa ljudima sa kojim je Miljana u odnosu -rekla je Anita.
Što se tiče Sneže imamo okej komunikaciju, Darjan ima okej fore i zasmejava me tako da šaljem Snežu -rekao je Stansilav.
Sneža me nikad nije uvredila, uvek me posavetuje i govori mi osmeh na lice, hvala joj na tome, smatram da nije loša osoba ali provokator jeste, mada to nisu loše stvari, bolje nego da se poliva sa ljudima, ja sam videla da se merkala sa Darjanom, ja tu nešto vidim, smatram da bi se Darjan možda i pomirio ali koleginica nikad. O Darjanu nemam loše mišljenje, davi sa izlaganjima, nekad je interesantan a nekad mislim da izmišlja sa pričama, pričao je o nekim terasama i glupostima, sa Miljano mislim da igra rijaliti, mislim da mu je samo draga i da mu je lakše da bude okej sa njom nego da ga ona teroriše, prema meni je korektan skroz. Koleginicu ću ostaviti -rekla je Miona
Deluje mi kao da smo se naklatili na temu odanosti, Darjan jeste ušao sa njom kao momak ili muž ne znam više, nisam primetio da je on negirao te neke stvari. On joj je izgovorio stravične stvari i volim to da slušam kao da su eksperimentalni pacovi, da mi to nije zanimljivo ne bih bio ovde. Ovde su raznih budalaština naslušali, o amburatorima, selendrama i ostalim stvarima. On je pokazao da nije odan Sneži i odlično si je oprao ovde, svojim lošim postupcima i karakternim crtama. Mislim da je loše stvari pokazao ovde, loše se poneo prema Miljani, tvoja opuštenost govori da je svesno ciljao na sve to, pao je na životnom ispitu zbog očinstva, ostavljam Snežu -rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š