AKTUELNO

Detaljna analiza!

Darkov naredni sagovornik u Šiša baru je Miljana Kulić. Ona je progovorila o svim aktuelnim dešavanjima u Beloj kući. Dotakla se sukoba sa Ivanom Marinkovićem, otkrila da ne prepoznaje čoveka u koga se zaljubila. Priznala šta je razgovarala sa Teodorom Delić, pa detaljno opisala odnos Mione, Ša i Stanislava.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana kako si večeras, šta ima novo? -pitao je Darko.
Promenljivo sam, baba Marta pa vidiš juče sunce a danas svi obučeni. Nisam slatka ali sam psiho to piše na majici, to je kao moj ljubavni odnos -rekla je Miljana.
Šta se dešava sa tobom i Ivanom Marinkovićem, nikad veći sukobi? -pitao je Darko.
Zna gde me najviše boli i udara pravo u metu, izmišlja, laže, ja znam koga Željko najviše voli, on kad bi optišao kod Ivana on bi bio kod njega sat vremena i počeo bi da plače za bakom i mamom. Može da ga uzme ali u onoj stvari, ja se pravim jaka ali mene sve t povređuje, skupio je dvadeset degenerika koji isto to meni pričaju, na anketama lupaju gluposti i onda huška ljude protiv mene, tu su Lejdi, Mica trica i ostali koji se šlepaju uz njega. Ovo ne može normalan čovek da izgovori, mene je sramota u koga sam bila zaljubljena. Svi su mislili da je velika ljubav između njega i Jelene ali ja tu ne vidim ništa, niti poljupca niti zagrljaja, ja tu nikakvu emociju ne vidim. On se izobličio od zlobe, nije svestan težine reči koje govori, ja ne znam kako će izaći na ulici od takvih reči, on je nažalost otac Željka, on svim ljudima udara na traume, sve majke vređa i omalovažava, mene vukao za nogu, posuo me smećem. Jelena daje gas i smeje se dok on to radi, ona je glumila dobrog policajca ali je isto go*no kao on. Ja sam joj rekla mrš u pi*ku materinu špirtosavu kad mi je rekla za dete da mi je ludo, odvratna mi je, oprali su me za sve pare, juče sam se gušila u suzama, slaba sam i dozivam majku, meni danima knedla stoji u grlu, noćima ne spavam. On povlači i Anđelu lujku i ostale degenerike i onda me vređaju, Žanu napada jer je govorila kakva sam majka i onda je on počeo da je vređa -priznala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo je priča oko tebe ovih dana, otkud to da si dobra sa Teodorom Delić? -pitao je Darko.
Ona mi se približila i pita me šta da radim, shvatila je šta radi i da sve isto priča kao i meni, stalno je laže, ona je meni rekla još 3 meseca sa njim i gotovo, isto što je radi sa mnom radi sa njom, plače u krevetu i kaže ne znam kako da ga ostavim jer joj je teško zbog svega, što bi kupovala mir ja nemam sukobe sa njom, sve kaže da sam u pravu, ja nju ne uznemiravam i stvarno nemam problem sa njom, ona meni kaže da je nesrećna, ja joj kažem samo prati svoju sreću, ona hoće sa Gačićem ali on sad drži distancu, rekla je da je zanima Danilo a niko od njih, njoj se gadi Bebica izgleda, niko ni sa kim ne može da bude na silu ali kaže da se plaši njega -rekla je Miljana.
Miona, Stanislav i Ša kakav ti je taj odnos? -pitao je Darko.
Odnos sa Ša je psihopatski odnos, ona je mnogo samoživa, ovde je kao mrtva patka dok je Ša preljubomoran, ali pošto se uvukla u sranje mora da ostane u odnosu sa Ša, ona je uvidela da je pogrešila prema Stanislavu i sad joj je kriv. Ona je lukava i podmukla misli da će Ša da joj napravi karijeru -rekla je Miljana.
Tvoj ljubavni odnos sa Darjanom, šta se dešava? -pitao je Darko.
Nije mi zanilmljiv, ponižava me i omalovažava, ima neku falinku u glavi, igra fudbal sa mojim neprijateljima, ja se jesam zaljubila ali sam emotivno nestabilna. Što kažu Darjan Dnk on je cirkuzant -rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š