AKTUELNO

Imao šta da kaže!

U toku je podela budžeta Luke Majčice. Prvi budžet je namenio Anđeli Šparavalo.

Bila si moj izbor, ali pogrešila si prema roditeljima. Povredila si ih, a tvoj odnos sa Bojanom je loš. Žalim te, ali nadam se da ćeš srediti sve sa svopjom porodicom i bratom - rekao je Luka, pa je dao mali budžet Bojani:
Sram te bilo, ti samo vređaš ljude i napušavaš ih ku*cem ali nisi realna. Samo vređaš ljude a nemaš odgovor ni na šta - rekao je luka.
Jadna ti majka - odgovorila je Bojana,
Ja ne vređam porodicu, ja je poštujem jer je imam, za razliku do tebe - rekao je Luka.

Foto: TV Pink Printscreen

Umeš da budeš jako bezobrazan , provociraš sve, Aneli, Janjuša, Maju, to meni nije realano - rekao je Luka i dao mali budžet Urošu.
Sara Marbelja 3000, dobra si osoba, ali imaš stiuacije kada si darežljiva, ali i kada vređaš. Možeš mnogo toga, ali nemoj grešiti u odnosima - rekao je Luka.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni mali budžet je za Bebicu, iz razloga što sam ti govorio da Teodora nije devojka za tebe, ti si mene pljunuo i uvredio, vređao mi porodicu, a to nije u redu od tebe, a tvoja veza je katastrfanla, ona te ne ceni i ne voli - rekao je Luka a Bojana je sve vreme dobacivala Luki i vređala ga.
Miona mali budžet. Nadam se da ćemo imati neku saradnju napolju, jer to je moj fah, ali smatram da tvoja veza sa Ša ne miriša na dobro. Primetio sam ti da gledaš Stansilava preko ogledala i to sam ti rekao. Svi znamo da ga gledaš iako ti to ne priznaješ - dodao je Luka.
Nemam šta da pričam sa tobom - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.