AKTUELNO

Zanimljiva priča!

U toku je još jedan izazov Velikog šefa. Darko Tanasijević ušao je u Belu kuću kako bi ozbiljno pomrsio konce učesnicima Elite. Ukućani danas pričaju o intuiciji, koliko im je pomogla u njihovom učešću.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti veruješ svojoj intuiciji? -pitao je Darko.
Verujem ali je ne upotrebljavam, uvek eksperimentišem jer mislim da dolazi iz podsvesti i kad je ne slušam većinom pogrešim. Ne mogu da se setim situacija ali sam uvek sumnjičava da me ne ponese, uvek mi je pozitivna intuicija i onda razmišljam da se ne opustim i većinom pogrešim -rekla je Kačavenda.
Kada si donela pravu odluku slušajući intuiciju? -pitao je Darko.
Ulazak u elitu, kad sam dobila ponudu nisam odma prihvatila ali sam donela dobru odluku. Intuicija me vodi često da posumnjam ali smatram da je ovo prava odluka. Kad si gledalac pomisliš nešto drugo ali kad uđeš vidiš da je to lepo iskustvo -priznala je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada si pogrešila slušajući intuiciju? -pitao je Darko.
Kad sam radila na Kipru pozvali su me da mi se zahvale na poslu i imala sam avion ujutru, naravno da sam se tad uspavala i vozila me žena, ja sam imala odvratan osećaj i oni su mene pustili u avion, ja nisam imala pasoš kad sam došla kući, bila sam opljačkana u avionu i rekli su mi da se to često dešava kada žuriš i juriš, čitav jedan dan sam provela tako uzaludno na aerodromu -rekla je Kačavenda.
Šta ti o boravku u rijaltiju govori intuicija? -pitao je Darko.
Ja kad sam ušla ovde imala sam instinkt kao da nisam prvi put ovde, ja sam znala da ću se snaći i mislim da ću ostati do kraja ovde. To je neki osećaj kad sam ušla ovde, znala sam da ću sa Markom biti jako dobra, rekla sam za njega da je budala koju totalno obožavam ili da je neka dijabola -rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š