AKTUELNO

Bez zadrške!

Učesnici biraju najmrzovoljiju osobu u Eliti. Naredna na redu da iskaže svoj stav bila je Bojana Pavlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana nekad ne želi da ustane, ume da bude jako mrzovoljna i to se oseća. Drugo mesti je Sneža, kako ne zna da pospremi za sobom. Prosipa, baca, ponaša se kako ne treba i ne mari za to. Šokirana sam njenim ponašanjem. Treća osoba je Stanislav. Ovde je pednaest, dvadeset dana, a izgleda poprilično mrzovoljno, tako se ponaša. Baškari se na granituri. To su tri osobe po mom mišljenju - kazala je Bojana.
Budaletino jedna, boli me du*e šrta govori Bojana, poltron Ivana Marinkovića - kazala je Miljana.
Svi ste vi mrzovoljni kad bacate kese, flaše i čaše gde stignete. Devojke pojedine se spremaju po nekoliko sati za žurku. Mlade devojke ne vode računa o svojoj kilaži i higijeni. Pojedine su počele i po leđima da se goje. Prva je Milica. Jako je mrzovoljna bila u našem odnosu. Na početku se nije sređivala, a ja sam to uspreo da promenim. Danka je jedna od najlepših osoba, ako nei najlepša i najbolja, ona je najmrzovoljnija. Ona samo da se šminka i pokazuje, bila bi odlična. Vredna je i čisti, pere svoje stvari. Jovana je na trećem mestu - kazao je Terza.
Majčicu mrzi i da hoda, Danka je na drugom mestu. Jovana je na trećem. Pokušao sam da je oraspoložim, ali mi nije pošlo za rukom - kazao je Gačić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako jednom operete kuhinju, mislite na niste mrzovoljni? Kako da ne. Žana je jako mrzovoljna, a govori da nije i priča neke priče koje veze s vezom nemaju. Druga osoba je Sneža, štrokava si i prljava, noge pereš u krevetu. Na trećom mestu je Uroš Rajačić ne kupa se. Mrzovoljan je prema svemu - kazao je Munjez.
Isitna je da sam ja najmrzovoljniji. Smatram da sam izubio kredibilitet da komentarišem bilo koga, zato sam se isljučio. Danka je na prvom mestu, spava po ceo dan. Jovana pevačica ništa ne radi, a na trečem mestu je Anđela - kazao je Bebica.
Bebica jeste mrzovoljan, ali ne zbog nečega, nego jer je takva osoba i inače. Zamerala sam mu jer stalno ležimo, ali sa vremenom shvatila da on tako voli najviše. Jovana pevačica je na drugom mestu. Ona je jako mrzovoljna. Spava stalno. Treća osoba je Anđela - kazala je Tedora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.