AKTUELNO

Ljubavne varnice!

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ukućani biraju između Stanislava Krofaka i Maje Marinković kome žele da vide leđa. Na redu da nominuju su Anđela Šparavalo, Uroš Rajačić,

Foto: TV Pink Printscreen

Stanisalva nisam dovoljno upoznala da bih mogla da sudim, milsim da itekako gleda Mionu i da je došao zbog nje, Maju jako gotivim ona je meni preslatka i iskrena, nikad prva ne počinje, ne ulazi prva u konflikt, nasmejana konstantno, ne volim da joj prilazim kad je u crvenom i tužna. Ostavljam Maju -rekla je Anđela.
Počeću od Stanislava, neminovno je da je fin i kulturan momak, ostvaren na svim poljima, on je poznat u svom gradu,ne mislim da su faktor uslaska noivac ili promocija, negde mislim da si lično Mionu odveo u svoj grad i dopustio joj da dođe ovde, doživeo si poraz jer te je ovde izblamirala, došao je ovde da isključivo prikažeš sebe i da će samo tvoje prisustvo da poremeti taj odnos. Za Maju bi svašta nešto imao da kažem, dobra riba i dobar lik, stekao sam utisak da je dobar čovek, devojka koja ne može da izdrži kritiku na svoj račun, apsurdne su mi njene rijaltii fraze, ne mislim da je u globalu loš čovek i folirant -rekao je Rajačić.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Maje ona mi je drugarica, opet smo se pomirile, samo neka nastavi jako, sve najlepše o njoj, jako me jeste povredila ali samo joj oprostila jer je jako volim. Što se tiče Stanislava šta bih rekla, najbolji, najlepši frajer, dao mi je motivaciju za život ovde, moraću da ostavim Maju -rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š