AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija 'Pretres nedelje' voditelj Milan Milošević je tu da raskrinka sve spletke učesnika. Voditelj je dao reč Miljani Kulić kako bi prokomentarisala optužbe za krađu.

Očigledno Miljani nisi podnosila - rekao je Milan.
Prvo nas je volea, onda me je na nominaciji pljuje. Ona je puna sujete, ne podnosi što imamo fanove. Sumnjala sam kada nam je prvi put nestao novac u hotelu - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidim velike promene u Anitinom ponašanju. Ja uvek glasam za ljubav, ona se zaljubila, Anđelo se zagrejao. On se nije borio za Teodoru koja mu je najveća ljubav, zbog nje se posvađao sa celom kućom. Kad su dobili poklone od ogrome armije, ja sam rekla da neću da prilazim gde je 20 ljudi. Da li sam ukrala neka fanovi vide, ja neću ništa da pričam, ona stalno priča da je pobednica. Oni imaju potrebu stalno da se svađaju. Rekli su bademantil, novac i šminka, ja sam išla da uzmem kafu kod Đedovića i nisam znala čija je šminka - rekla je Miljana.
Čuje se po kući i da parfemi nestaju - rekla je Anita.
Ne treba mi ništa, sve što mi treba imam, št će mi muški parfem. Ovde ljudi dramatizuju sve. Podržavam neviđenu armiju i njihovu ljubav - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.