AKTUELNO

Ego do plafona!

U toku je debata o tome da li treba pristati na utešnu nagradu. Uroš Rajačić samouveren u tome da je Maja i dalje zaljubljena u njega i da je sa Stanislavom samo zato da bi imala jaču priču.

Foto: TV Pink Printscreen

Rajačiću da li si želeo da budeš utešna nagrada Maji? -pitao je Đedović.
Ne, zato sam se povukao iz svega. Ona je ušla u odnos sa Stanislavom da bi izašla u prvi plan jer Stanislav ima jaku podršku, a ja ovde nemam jaku priču i nisam neki rijaliti igrač, mislim da je njoj život u rijalitiju i da funkcioniše po tome. Ona je pogazila svoju reč da do kraja oće da ostane sama, znači da nema svoj stav i da nije od reči. Ja nisam odgojen da budem utešna nagrada, Maja apsolutno ima simpatije prema meni i ja to znam -rekao je Rajačić.

Foto: TV Pink Printscreen

Da Stanislav nije ušao ovde ja tvrdim da bi Maja ušla sa njim u odnos, čak mislim da i dalje ima emocije prema njemu -rekao je Munja.
On je meni zanimljiv lik i samo sam posmatrala o čemu se radi, on je meni zanimljiv i smešan, on je išao od devojke do devojke ovde i mene to ne zanima, da budem još jedna u nizu neka hvala. On ima potrebu kao povređeni muškarac da priča sve ovo, ali to nije istina. Moj dečko je za sve njih Bog, vidi ga kako sedi -rekla je Maja.
Kako ti se svideo Stanislav ako si ti uvek bila sa agresivnim muškarcima? Ušla si sa njim u vezu samo zato što je Mionin bivši i što je jak igrač -pitala je Aneli.
Meni se dečko svideo i želim malo da se odmorim od haosa, vidim da njih dve ovo boli i da se osećaju ugroženo -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š