AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija ''Radio Amnezija.'' Voditelj Marko Janjušević Janjuš pozvao je Bojanu Pavlović i Anđelu Šparavalo kako bi progovorile o svom odnosu.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se dešava s vama? - upitao je Janjuš.
Pre svega moram da kažem da šaljem podršku Mileni, jedva čekamo da nam se vraztiš. Što se tiče Anđele i mene, naš odnos se vratio na početak. Možda je bolje da imamo ovakav odnos, nego da se vređamo i jedna drugoj govorimo svakakve stvari - kazala je Bojana.
Mislite li da jedna bez druge ne možete? - upitao je Janjuš.
Ja bih mogla da funkcionišem ovde sama. Neko sa ko može da se razdvoji, samo da ona hoće. Ona ne želi tako nešto i na neki način se vezala za mene. Ne mogu da kažem da me voli, jer me ne bi lagala i ne bi govorila neke stvari da je tako - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je voliš? - upitao je Janjuš.
Naravno da je volim. Trudiću se da pokažem Bojani da ja nisam takava kakvom me ona smatra. Mnogo se stvari nakupilo i kad je reč o mojoj porodici pa se pogubim. Nekad ne znam ni šta govorim, pogubim se i ishitreno reagujem - rekla je Anđela.
Ona mora da shvati da ona ovim sad neće ništa promeniti. Donela sam odluku i vrlo sam jasna u svemu tome. Ja ne želim da naš odnos bude drugačiji, meni se njeno ponašanje ne dopada. Ona hoće da pokaže da se promenila, ali ja tu promenu ne vidim - kazala je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.