AKTUELNO

Bukti rat!

U toku je emisija ''Pitanja novinara''. Predstavnik RED portala Jovan Ilić postavio je naredno pitanje Mioni Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona, stalno potenciraš da mnogo znaš o Stanislavu. Što ne budeš lepo iskrena i ne kažeš šta je zapravo to što znaš o njemu i kakav je to prljav veš koji ti možeš da izneseš? - upitao je Jovan.
Nisam rekla da ima neke mračne tajne, nego da su me neke stvari ostavile bez teksta. Njegov način života, prepiske koje sam videla. Posle nekog vremena sam shvatila da je on drugačiji od onoga što sam mislila da je on. Imala sam pik na neke dve žene koje je pratio, na kraju mi je rekao da ih zna s nekih svinger žurki. On ne iznervirao jer sam ja njih otpratila - kazala je Miona.
Želeo sam da budem s njima u kontaktu zbog biznisa. Nisam ja imao ništa s njima. Jedna se bavi nekretninama, a druga prodajom automobila. Šta će meni da ja imam njih dve, kad sam imao mnogo žena?! Imao sam puno žena - rekao je Stanislav.
Miona, čuješ ti šta pričaš? Sramoto jedna, sramoto - dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona, ti si u više navrata govorila ovde da ti je smetalo jer te Stanislav nije dovoljno mazio, a onda se desilo to da kad je Maja u pitanju to konstantno radi - kazao je Jovan.
Da, ali sa, vratila film. On je prema meni na početku bio jako pažljv, iskreno. Nisam smela da uđem u avion, on je došao po mene kolima da bi išli zajedno na more iz Beograda. Tek posle je krenuo da se menja i postavlja uslove - kazala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.  

Autor: S.Z.