AKTUELNO

Smeh do suza!

U toku je emisija 'Nominacije', učesnici biraju između Mione Jovanović i Stanislava Krofaka. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Aneli Ahmić koja je odbrusila Stanislavu i podržala Mionu i Ša.

Promenilo mi se mišljenje, menja mi se mišljenej o Stanislavu. Miona mi je draga od početka, negde smo ušle među prvima. Ja sam od početka videla da se sviđa Miona Ša i ona njemu. Mislim da teba da zagrli Ša i da mu se zahvali što se pojavio. Što se Stanislaav tiče mislim da je ženskaroš, ovako je dobar fin i kulturan, ali je ženskaroš - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Da sam saznala da se pomirio sa drugom, ostavila bih ga sigurno - rekla je Miona.
Taj moj drug radi građevinu i voli stvari te kao i ja, ali ja tamo idem kao solo - rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam dobra i sam Stanislavom i Mionim, ali šaljem Stanislava ostavljam Mionu - rekla je Aneli.
Stanislav će na kraju završiti kao Nikola Simić iz serije u zavojima. Potencijal si za rijaliti, nisi normalan kao i mi. Vidi se da voliš da ga staviš sa strane. Ovo sa Majom, stvoreni ste jedno za drug, videćeš šta je ring, prihvatiću te j u krevet ako zagusti. Ti si Bog, gotivim te baš. Stanislave moj i tvoj odnos se nikada neće promeniti. Tako će te zagotiviti skroz, šetaćete se gradom i Leo pored vas, slikaćete se. Dobar je Taki, ali kako ćeš kući. Miona eto nije mi nikad ništa rekla. Mislim da nije iskrena u svemu. Ima takav stav da nikad nisam video, takva hladnokrvnost, daje utisak da je neće potresti ako ne bude sa Nenadom. Poslaću Stanislava, šaljem Mionu - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljni pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.