AKTUELNO

Razvezala jezik!

Naredna sagovornica voditelja Darka Tanasijevića bila je Miljana Kulić koja je rekapitulirala nedelju za nama i dala sud o dešavanjima koja su je obeležila.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si, Miljana? - upitao je Darko.
Nikako sam, Dare. Anita mi je u salonu danas dobacivala. Zamolila sam je da uradim nokte, a ona mi je rekla da sam ja peračica veša, a da ona ima dečka koji radi sve umesto nje. Polako, ali sigurno, vraća se stara Anita, koja ljubomoriše na sve i svakog. Htela sam da joj dam šansu, mislila sam da je druga osoba pored Anđela, ali nije - kazala je Miljana.
Kako komentarišeš dešavanja između Mione i Ša? - upitao je Darko.
Stanislav me je malo raqzočarao nakon što sam čula priču o svingeraju. Izdepiliran je, to me je razočarao. Poseduje i peglu za kosu. Meni je svingeraj isto što u prostutucija. Ako je*e žene dok im muževi gledaju, to je meni jako strašno, iskreno. Što se tiče Mione, ona ne može Ša da gleda očima. Prevrće joj se želudac kad ga pogleda. Ona mora da se pravda stalno, izmišlja stalno neke izgovore što nije poljubila Ša, što ga izbegava. Samo lud ne vidi da ga ne voli. Stanislav mi je jako čudna osoba, ne znam šta da kažem i mislim o njemu. Mislim da negde duboko u sebi ima emocije prema Mioni, ali i da mu se Maja dopala. Maji on odgovara, ali on sigurna ima neku dozu inata prema Mioni - kazala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.