AKTUELNO

Šok!

Slađa Poršelina dala je reč Anđelu Rankoviću kako bi glasao za tri najprevrtljivija učesnika "Elite".

Što se tiče teme prevrtljivosti, prevrtljive su osobe koje menjaju mišljenje ili stavove zbog, na primer, toga što u razlici od 100 dinara gledaju da li je dobar ili loš i tako dalje, pa te izvređaju zbog tih 100 dinara. Ne bih da remetim redosled oldtajmera kako su poređani i puni su rezervoari. Da narod sve vidi, vidimo i po anketama...Navodim Bebicu, meni nije dobro da se sve desilo, pa da si dobar s njim (Munjez). Neću navoditi osobe koje su se šlihtale meni i Aniti, pa su pričali da su nam prijatelji ovde kada nas sretnu - rekao je Anđelo.
Kvaran si, poneo te je rijaliti, širiš mu*a ovde, možeš još par meseci, vidi ti se po faci da si nesrećan. Ja sam za tebe, generalno, u životu tata. Ja jesam rijaliti fanatik, kada ti je veza limunada, shvatili ste da nemate pitanja i ostalo, a onda ide šta se desilo?! Sedi dole, budi dobar - skočio je Boža.

Foto: TV Pink Printscreen

Osoba koju ću staviti na drugo mesto je Ivan Marinković, prevrtljiv je jer je pričao o kumstvu sa Lakićem, iskoristio ga je. Moraš da budeš prevrtljiv da bi imao poruke sa svojim najboljim prijateljem koje ćeš da daš u javnost. Delima je pokazao kakav je nečovek zbog svega što je radio Miljani Kulić, smeje joj se u facu i dok dobija kremove i sokove, govori da je ludača koja će umreti od lekova. Broj tri je Miljana Kulić koja je spremna da spušta loptu sa Ivanom Marinkovićem i Teodorom Delić. Teodora je rekla da je tužila zbog svega, ne odgovaraju joj ljudi koji su na dobrim anketama, visoko kotirani, dok se ona nalazi na lošim anketama. Miljana je prevrtljiva što ne može da podnese tuđi uspeh, jedu je sujeta, kompleks i zavist. Sve osobe o kojima je govorila sve najlepše, govorila je sve najgore o njima. Njen pokušaj sa Ivanom Marinkovićem da izgladi odnose, nema veze sa njenom taktikom, to svi znaju. Počeli smo da joj smetamo Anita i ja, želela je da se udruži sa Ivanom - rekao je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Pozdrav za Teodoru, Gocu i tebe, to ne mogu da ti zaboravim - rekla je Miljana.
Miljana Kulić, zbog toga što u jednom trenutku voli Darijana, pa onda kreće ka njemu, zbog toga što sam joj pomogao da ne skoči na Ivana Marinkovića, a onda mu posle tri dana dala krem. Znamo razlog zbog čega si rekla da je taktika, verujem da ni tvoji sigurno ne podržavaju tu tvoju veliku taktiku koju si pokušala da uradiš. Svi znate koji ste imali konflikte sa njom da i dalje ne misli ništa dobro o vama, ali joj tako sada odgovara, jer su je povredile mnoge ankete i lepo što neko pored nje dobija - rekao je Anđelo.
Ja jesam prevrtljiva, za jedan dan mogu da me mrze, a sutradan mogu da mi jedu iz ruku, to nije do mene, nego do takvih karaktera. Ne mogu ja da imam isto mišljenje o Anđelu i Aniti, podržala sam ljubav na početku, ja sam oduvek znala Anđelovu mamu teta Ljilju, pozdrav za nju, znala sam da to neće podržati. Kada sam ja videla ljubomorisanje na Gocu, smatram da to rade jer nisu prva tema, jer su Miona, Ša, Stanislav i Maja prva tema. Ja sam sve, samo prevrtljiva nisam - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N. Ž.